היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני הרגשתי בשבוע 22 ככה לא זוכרת בדיוק זה התחיל כמו בועות בבטן (כמו שהבטן מקרקרת) ועם הזמן מרגישים בברור לקראת הסוף הבטן שלי קיפצה לה לכל צד ממה ראו
אני הרגשתי בשבוע 26, כי היתה לי שיליה קדמית. כל אחת ושלה... אל תדאגי, יום אחד זה יפתיע אותך
אצלי בערך שבוע 25 גם בגלל שליה קדמית..
אל תדאגי, אוטוטו תקבלי בעיטות הגונות לקראת הסוף זה אפילו כואב
עוד קצת
לי יש שליה אחורית!!
אבל מה הקשר?!?! [/url
אני הרגשתי בשבוע 21. את הולכת להינות!
לי היו דקדוקים כבר משבוע 18.... בעיטות התחלתי לקבל כבר משהו כמו שבוע 22, לא זוכרת בדיוק... חכי חכי
אוטוטו מאמי ההרגשה של הדגים זה התנועות ועוד מעט בע"ה הבעיטות המתוקות יחלו!
עוד קצת מאמי...תני לו לגדול קצת בשביל בעיטות "רציניות" חח גם אצלי השליה הייתה אחורית ובשבוע 24-25 כבר ממש הרגשתי תזוזות ובעיטות. אין על ההרגשה הזאת בעולם
לי יש שליה נמוכההה וטוב שאני לא מרגישה משבוע 14כבר תזוזות בפוהיום אני מרגישה יותר בבירור לא יודעת איך קשור השליה אבל מסתבר שכן
מה שהרגשת זה כנראה זה! עוד קצת וזה יתגבר!
לא הבנתי מה קשורה השלייה
גם אני מחכה ומצפה לזה!!
זה בדיוק מה ששאלתי את הרופא נשים שלי לפני מס' ימים. והוא אמר לי שכנראה עוד שבועיים אתחיל להרגיש את הבעיטות!! איזה כייף :)
ממש עוד קצת ואת תרגישי וגם תראי את הבטן שלך רוקדת מצד לצד