משטח נרתיק ל GBS - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    היום קיבלתי תשובה למשטח נרתיקי GBS והוא חיובי !!!

בנות בבקשה תלכו תעשו את הבדיקה, גם אם הרופא שלכם עושה או לא עושה פרצופים תדרשו את זה !!!!
    הלן

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
7 תגובות
עמוד 1
  • וואי הלן זה כבר ממש מפחיד אותי, הייתי בשישי האחרון אצל האחות הריון שלי והיא אמרה לי שאי אפשר לחייב את קופ"ח לתת לי הפניה לבדיקה כזאת כי הם לא מחוייבים לכך...
    זה אומר שבשעת הלידה תצטרכי לקבל עירוי של אנטיביוטיקה?
  • ברור שצריך לעשות אבל זה לא כזה היסטרי.
    רוב התינוקות לא נדבקים בכלל גם אם האמא לא קבלה אנטיביוטיקה בחדר לידה (ודאי תינוקות שנולדים אחרי שבוע 36).
    חוץ מזה, גם אם כן נדבקים זה באחוז גבוה מאוד מהמקרים לא גורם לשום נזק לתינוק, מקסימום הוא מקבל קצת אנטיביוטיקה (לא שזה נעים, אבל זה לא כזה נורא) והולכים הביתה ושוכחים מהסיפור.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • לדעתי זה נורא חשוב!! בכל העולם זאת בדיקת חובה בהריון רק בישראל שאננים לגבי זה.. אניפגשתי באישה שאיבדה את התינוק שלה בגלל זה תדרשו את הבדיקה!!!

• אני גם עשיתי..

צודקת- חשוב מאוד מאוד מאוד לעשות!!!

• אכן טלי אני אצטרך עירוי לוריד בזמן לידה
    כ 4-6 שעות לפני לידה.
    מירי אני לא אומרת שזה היסטרי אני רק אומרת שזו חוצפה שלא נותנים פה את הבדיקה
  • את צודקת לגמרי!
    זו גם בדיקה ממש מהירה! זה לא מצריך מהם הרבה בכלל.

ומה עם נשים שלא בקיאות בכל הבדיקות שיש ואפשר לדרוש?! למה לא להציע???

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה