חדשה... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן, אני חדשה פה בפורום והסיבה שנרשמתי היא כי לפני שבוע וחצי ילדתי את בני הבכור והמקסים יהלי. בין לבין הייתי קוראת את ההודעות שלכן ומקבלת מלא עצות אבל הפעם אני רוצה להתייעץ אתכם ולראות אם יש פה בנות שכבר עברו את חווית קניית הדירה הראשונה. אנחנו רוצים מאוד לעבור מהשכירות ומהבית בו אנו מתגוררים עכשיו אבל יש לנו קצת פערים בנוגע לכמה נושאים טכניים. מישהי אולי יודעת כמה הון התחלתי צריך היום לקניית דירה? ניסיתי לברר דרך בנק ישראל אבל רק יותר הסתבכתי... תודה ויום טוב
9 תגובות
עמוד 1

• היי
  • שלום לך...ברוכה הבאה וראי הוזהרת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

המקום הזה -מ-מ-כ-ר
  • היי בורכה הבאה!!!

מזל טובל הולדת יהלי - איזה שם מתוק
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • היי בריכה הבאה
    באיזה אזור את מחפשת ??

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• קודם כל ברוכה הבאה
  • איזו קבלת פנים חמה!!!! וואו לא ציפיתי לכזה יחס אוהב ואוהד :)
    תודה על כל הברכות והעצות... ;)
    לגבי הדירה שאנחנו רוצים לקנות- את האמת שאנחנו מתלבטים ואולי תוכלו לעזור לי גם בזה. שנינו עובדים באזור המרכז (אני בבן גוריון, סוכנת נסיעות של אל-על ובעלי במשרד הביטחון בקריה). אני מאוד רוצה לקנות בית פרטי בבית דגן, האזור החדש שם מאוד יפה וסימפטי לגידול ילדים ואילו בעלי מאוד מחובר לנס ציונה (בגלל ההורים) וראינו דירה של חברים שם בשכונת וואלי שגם מאוד מושכת. אז אלו הכיוונים בגדול אבל שוב, הכל פונקציה של כסף בסופו של דבר. לגבי מסלולי משכנתאות יש לכן גם עצות? ;)
  • בנוגע לאזור תבדקי את אם המושבות (פ"ת) זה אזור של מלא זוגות צעירים עם ילדים ככה שזה נראה לי מתאים וגם יחסית לא הרבה זמן מנסיעה ממקומות העבודה שלכם.
    לגבי המשכנתא - תבררי טוב טוב מה כל בנק מציע. אני יכולה בנתיים להפנות אותך לדף בפייסבוק שבו את יכולה לשאול שאלות ובנקאים עוניםקישור
  • ברוכה הבאה לפורום הכי ממכר ברשת!!!

אנחנו קנינו דירה בשומרון לפני שנתיים וחצי ואז היינו צריכים 30% מהסכום - בגלל שקנינו בשומרון הם נתנו לנו רק 70%. (כשבאזורים אחרים נתנו כמעט 100%)
    אני לא יודעת מה קורה עכשיו, אבל לכו ליעוץ לבנק שלכם והם יסבירו לכם הרבה יותר טוב מכאן.

רותי
  • ברוכה הבאה ומזל טוב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה