מרגישה שעושים ממני מטומטמת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אחרי סיבובשלישי של הזרעה.... שלא צלח. בהזרעה הקודמת שאלתי את הרופאה מה הלאה עם אני לא בהריון. אמרה שנעשה ivf והיא אמרה תתקשרי אחרי בטא ונדע מה עושים. התקשרתי אמרה לי תבואי במחזור.....
    כשאני שמעתי מחברה ואינטרנט שיש בדיקות וטפסים לפני הטיפולים!!!
    ואף אחד לא אומר לי מה.. ...
    אני מתוסכלת מהמצב ומהחוסר אינפורמציה..... גם עם רופא. אי אפשר לדבר ישירות... ואני מרגישה שמתבזבז זמן לחינם שבנתיים הייתי עושה בדיקות.. .....
    אוווווף סליחה על החפירה
22 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי ממליצה לך לעבור לפרטי יש את פרופסור משיח שהוא מדהים אני אחרי שנה וחצי של ניסיונות וטיפול אחד אצלו וברוך השם עכשיו אני בתחילתו של הריון

• אצל מי את טופלת ?? תראי יכול מאוד שהרופא חשב שה יסתיים בהזרעות
    אני ממליצה לך לפני שאת עולה שלב לחשוב טוב אם את ממשיכה עם הרופא שלך ...
    מקווה שיסתדר לך
  • אני מטופלת ברעננה (בריאות האישה)... הרופאה אמר שננסה עוד טיפול אחד שזהו שלישי במספר... ואז אחרי ששאלתי ואם לא ילך? מה אז?

הרופאה אמרה שתתקשרי אלי אחרי בטא. התשובה הייתה אתמול אבל המרפאה הייתה סגורה, התקשרתי היום בוקר והשארתי הודעה , חזרה אלי הפקידה עם תשובה מהרופאה שאפסיק את האנדומנטירן (שאלה ששאלתי אני עצמי) וזהו... שאלתי ומה עכשיו מה התהליך , תוך כדי שאני בשיחה עם הפקידה היא התקשרה אל הרופאה והתשובה הייתה תקבעי לרופאה במחזור( לא באיזה יום ולא כלום).....

החלטתי לקבועה ליום ראשון , בתקווה שלא אקבל מחזור מחר.

ולעבור רופא זו בעיה מי מבטיח לי שלא יהיה אותו דבר... או לא יותר גרוע....

אני פשוט מתחרפנת מחוסר רצון לתת אינפורמציה , הרי הם אומרים שלחץ לא טוב לטיפולי פוריות ... והם מוסיפים ללחץ בכך שלא נותנים אינפורמציה
  • אצל מיכאלי היא נחשבת מעולה !
  • כן אצלה....

אבל היא לא ממהרת לתת אינפורמציה.... גם לא זוכרת מי , ומה....
    אבל נגיד שאני לא לבד אצלה...

אבל למה לא להסביר לי..... אני מקבלת את כל המידע מחברה שהיא בטיפול 5 ... אבל הסיפור שלה שונה כי לבעל יש בעיה גינטית. וגם בקופה אחרת...
    ממנה הבנתי שכניראה אפספס את החודש הזה מבחינת IVF כי עדיין לא מיליטי טפסים,ועדה בדיקת איידס,פאפ ועוד.... יכולתי לעשות אותן החודש... תוך כדי המתנה להזרעה או במהלך...
  • את תמיד יכולה לעבור רופא אם את מרגישה שהיא לא מספקת לך את מה שאת צריכה !
  • "אלמנט הזמן" בטיפוליי פוריות , זה אלמנט קשה מאוד, מנסיוני, הבנתי שעלי למתן, את עצמי ולהפסיק לתת כל כך הרבה חשיבות לזמן, התחושה הזו של "פספסתי חודש" היא מאוד מתסכלת, לפי דעתי צריך ללמוד לקחת דברים באיזי, כל הזמן "מפספסים " מסיבה זו או אחרת, יכול להיות תרופות שלא עושות את מה שציפו, יכול להיות דימומים, יכול להיות ציסטות, רירית לא מתפתחת, זקיקים שלא גדלים, יכול להיות גירוי יתר,יכול להיות מרשמים שאבדו, או זריקה שלא היתה בבית המרקחת, יכול להיות טפסים ויכול להיות מיליון דברים , מילת המפתח היא "אורך רוח" , נראה לי שזה השיעור שחלק גדול מאיתנו צריך ללמוד, לפחות אני!!

שיעור קשה מאוד

• היי
    תתעקשי לקבל אינפורמציה,
    אולי היא חושבת לעשות לך עוד מחזור של הזרעה?
    בכל אופן לדעתי לא היית מספיקה החודש לסיים את כל הבדיקות.
    יכול להיות אבל שהיא תתחיל איתך טיפול ותוך כדי תעשו את הפרוצדורה.
    בכל אופן אם יש לך הרגשה שחסר לך מידע את מוזמנת לשאול אותנו ונשמח לעזור
  • האלמנט הכמתנה מוכר לי..... הבעיה היא שלא אומרים היא כרי אמרה עם לא תצליח הדרעה נלח ל ivf. ..כמובן שאחרי ששאלתי... אז למה לא להתחטל להזיז ענייינים לוך כדי. בדיקות מסמכום.. ..א להסביר השלב הבאה הוא.... למה אני צריכה לגלות פרטים מחברה.... שיש בץיקצ וודס שלוקחת זמן תשובה וועדה. וכו'. היותה אמרת לי שעם זה לא הולך טיפול תוכלי להלחטל מטונו.. . כיותי חוכנכ לזה ולא מתעכזבת. אומרים למה פאסימיות תחשבי אופטימט... חוסר אנפורמציה מכניס ללחץ יותר.
  • מבינה אותך לגמרי,
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• לא לי אין עדיין ילדים - משם גם הלחץ..

עדכון המצב....הייתי אצל הרופא ביום ראשון... ברגע שקיבלתי תשובה שלילית התקשתי לשאל מה עכשיו.... אמרה תפסיקי את האנדומנטרין כמובן דרך הפקידה..... ואז שאלתי את הפקידה ו....? מה הלאה? היא פנתה שוב אל הרופא והיא אמרה שאבוא כאהיה במחזור..... לא הסתפקתי בתשובה זו וקבעתי תור (במקרה גם קיבלתי מחזור)....

אני באה אליה ביום ראשון... או קי מה עכשיו? שוב לקח לה יותר מחצי פגישה לקרוא את ההיסטוריה שאלה אותי מה עושים....
    ואז אומרת אני מביאה לך הפניה ליעוץ בבית חולים ...
    שאלתי יעוץ למה היא אמרה למרפאת פוריות בבית חולים והם יחליטו עם לעשות IVF (וכניראה שיעשו כי הבעיה היא זרע)

שוב ממידע שקיבלתי מחברה שאלת על טופס 17 בדיקות... והיא שוב לא ידע לתת תשובה ישירה ונכונה אלה חלקית ולבסוף גם התברר לא כזה נכון....

בעניין קונספירציה אני לא כזה בטוחה ... אולי לא אישי אלי אבל עניין הכספי לכלל המטופלים ידוע לי לא מפעם ראשונה .... שיקולים כלכליים תמיד עומדים על האופק.
    בכל אופן אני עכשיו בנסיון להוציא טופס 17 מאסף הרופא שזה גם סיפור מפני עצמו (לא במחוז שלי) המשך יבוא...
  • חשבתי שאת מישהי אחרת,
    אז ככה,
    את צריכה טופס 17 ליעוץ,
    הפגישה הראשונה נקראת פגישת יעוץ,
    את מספרת על כל מה שעשית עד עכשיו ושם הרופא יחליט מה לעשות איתך הלאה,
    עיצה שלי , תגידי שעשית 6 הזרעות גם אם עשית פחות

• אבלהרופא. כתבה אל טופס יעוץ שעשינו 3 הזרעות.. ... אז לא אוכל לשקר...
  • אבלהרופא. כתבה אל טופס יעוץ שעשינו 3 הזרעות.. ... אז לא אוכל לשקר...
  • זה כבר יהיה קצת יותר בעייתי,
    מה את רוצה לעשות?
    להמשיך עם הזרעות בשילוב זריקות? את מרגישה שיש סיכוי בהזרעות?

• לא אני לא רוצה הזרעות..... ולא זריקות בשילוב הזרעות.... כי אצלי ההורמונים בסדר, על פי מעקב זקיקים ובדיקת הדם , והזרע הוא בעייתי 1% מורפולוגיה תקינה!!!!!
    לכן סיכויים של הזרעות קטן !!! לא?
  • לא נעים לי "לחנך" לשקרים, אבל לפעמים אין ברירה,

• העניין הוא לא בלשקר ...חחחח אלא להיתפס בשקר...

אבל ניראה שיאשרו לי קודם כל טופס 17 ...

• תתאמני בבית,
    אם אם אם אם יגידו לך להביא אישורים....
    תגידי שאין לך כוח ליותר ריצות,
    ושאת רוצה להיתקדם,
    ומה אפשר להציע לך עשות עכשיו עם מה שיש כבר (אישור ל3 הזרעות)
    מבינה?
    אף אחד לא יעמיד אותך בפינה ויעשה נו נו נו....
    את צריכה לחשוב איך את מקדמת את עצמך...
    את גם יכולה לומר את האמת,
    שאת מרגישה שההזרעות לא יעזרו ושהיית רוצה להתקדם שלב להפריה,
    ושזה נורא חשוב לך,
    אולי הרופא שמולך יחשוב כמוך

בהצלחה

• טוב. לשמחתי הרבה קיבלתי טופס 17...
    בעניין ה"שקר" ניראה .... צריך לחשוב על זה .

יש טיפים נוספים למה שואליפ ואומרים?
  • לא אין,
    ישאלו אותך מה עשית עד כה,
    ההיסטוריה שלך וזהו...יגידו מה דעתם ומה צריך לעשות הלאה...
    שיהיה בהצלחה

• תודה
    מקווה שלא ימשכו וידחו את זה שוב...
    לא שאני ממהרת לקחת תרופות פשוט נמעס ההמתנה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה