לכל מי שיש לב רחב ויד נדיבה או יכולת אני אבקש עזרה.
והנה ההסבר: יש משפחה שהם חברים קרובים מאוד מאוד שלנו. יש להם ילדה אחת והאישה בהריון ויש לה ניתוח קיסרי ממש בקרוב - שבוע הבא.
הבעיה שהמשפחה הזאת בצרה אמיתית כי כסף לאוכל אין להם. בעלה עכשיו פוטר מהעבודה בגלל שרצה להיות איתה בניתוח והבוס לא הסכים. האישה בשמירת הריון כל ההריון ולא יכלה לעבוד.
המדינה שלנו מטומטמת ולא עזרה להם, שפטה אותם, עשתה להם פשיטת רגל ואיחוד תיקים ובתשלומים שהם פשוט לא עומדים בזה.
אני מפחדת אליהם ואין להם מה לעשות כל כך. גם עזרה משפחתית אין להם והרווחה הפסיקה לתת להם דברי מזון. אני מפחדת בעיקר על הבנות (בת ותינוקת בעתיד) שלא יהיה להם מה לאכול.
הבקשה אינה כספית אלא, מי שיכולה לתת תרומה של אוכל: קופ' שימורים, לחמים, פיתות וכו' או בגדים: לתינוקת או ילדה בת 4.5.
אשמח לקבל מכן תשובה לאימייל שלי דחוף -
[email protected]לא לפרסם על זה כלום בפייסבוק כי היא חברה שלי שם והכוונה שלי היא לא להשפיל אותה - תודה
תודה