היי בנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו מחר בדיקת דם לבטא..לפי מה שזה ניראה הטיפול הזה גם לא הצליח עשיתי אתמול בלילה בדיקה בייתית ואין לא פס ולא פספסון אפילו לא הכי בהיר שיש פשוט אין הוצאתי את 2 העיניים שלי על הבדיקה בתקווה לראות משהו..מחזור אין בנתיים כי אני עם תמיכה של נרות אנדומטרין 3 פעמים ביום ו 2 אסטרופם.. תגידו יש לי שאלה..למה בעצם הרופאים מצפים שעובר בן 2 תאים ביום ההחזרה יראה חיובי בבדיקת דם ביום ה14 להחזרה כמו כול עובר אחר בן יותר תאים שמוחזרים לאחרות? מן הסתם ולפי ההגיון לעוברים שלי אמור לכחת יותר זמן להישתרש ולהראות סימני חיים לא? אני מפחדת שמחר יגידו לי שלילי ובעצם כן יש שם משהו שמתקדם אבל הם ברגע שיש שלילי אומרים ישר מיד להפסיק את התמיכה.. אוףףףףףףףף חחחחחח ניראה לי אני צריכה להכין דוקטורט בנושא חחחחחחחח..
14 תגובות
עמוד 1
  • היי קודם כל בהצלחה אין לדעת מה יהיה
    ושנית ברגע שישנה השתרשות מתחיל הגוף להפריש בטא השאלה שלך מעניינת אני יחקור וימצא לך תשובה !
  • אני חושבת שהיום שמוציאים את העוברים זה יום הביוץ, ומשם סופרים 14 יום ללא קשר לכמות התאים שלהם, אם מחזירים עוברים אחרי יומיים צריך ללכת לעשות בדיקה אחרי 12 יום כי 2+12=14 ....

בכל אופן בהצלחה!!! ולא שאני בקטע של לתפח לך תקוות שווא, אבל בתאכלס בדיקה ביתית ועוד לפני הזמן, לא ממש יכולה להגיד לך מה באמת קורה שם, הבדיקות הללו לא יכולות בכלל לקלוט את רמת הבטא לפני האיחור, גם אם הן אומרות שכן,
    וזאת הסיבה שבגללה אני כבר לא עושה אותן בכלל, (אני מרגישה שאני משתינה על הכסף.... ממש)

גם אחרי שאני עושה את הבדיקות אני ממלאה את עצמי במחשבות על כך שאי אפשר לדעת אם זה באמת שלילי ... כי לא עבר מספיק זמן, והבדיקה לא קולטת... וכו' , בסופו של דבר החלטתי שחבל להשתין על זה אם אני עדיין מחכה אחר כך לתשובה חיובית בבדיקת הדם....

הבעיה היא "כאן ועכשיו", היא לא לנצח!!

• הייי
    זה לא משנה בני כמה העוברים, מהרגע שמכניסים אותם לוקח להם 5 ימים בערך להשתרש ואז מתחיל להיות מופרש הורמון ההריון..
    בדיקות ביתיות לא תמיד אמינות.. וזה מאוד תלוי של איה חברה קנית.

מחזיקה לך אצבעות!!!!
  • בהצלחה
    מחזיקה לך

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"

• אוףףףףף ממש קיוויתי בשבילך שזה יהיה חיובי..
  • מצטערת לשמוע...
    מאחלת לך שטיפול הבא תקבלי תוצאה חיובית....
    תשארי אופטימית...
  • היי יקירה,
    אני ממש מצטערת בשבילך ועצובה בשבילך , יש מצב שאת כותבת לי את המייל שלך ? הייתי רוצה לכתוב לך כמה דברים באופן אישי.
  • עדן התעודדי אין אפשרות אחרת
    מחר כבר היה יום חדש עם תחושות אחרות
    בע״ה את תהייה בהריון זה רק עניין של זמן
  • מאמי זו ירידה לשם עלייה ! מאחלת לך בשורות טובות ממש בקרוב!
    תשתדלי להירגע מעט כי את נורא לחוצה וזה יכול לפגוע בטיפול וחבל.... בהצלחה!
  • היי יקירה,צר לי לקרוא את התשובה השלילית ...
    אבל לצערנו או לשמחתנו הכשלון מחזק אותנו להמשיך ולנסות עד שזה ייתפס ,
    את כבר נקלטת פעם אחת ואין שום סיבה בעולם שלא ייקרה בשנית ובשלישית , אז תאמיני כי זה ייקרה !!!

מאחלת לך המון המון סבלנות וכוחות מחודשים ,אל תכנעי ואל תוותרי

בהצלחה
  • היי

אני רק יכולה לאחל לך שטיפול הבא בע"ה יהיה מוצלח !
    חיבוקים וחיזוקים
    בהצלחה
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]

• " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • כמו שהיגיעה דיאנה,
    כך יגיעו עוד ילדים...לא להישבר!!!
    נכון שזה קשה, נכון שזה לפעמים מאכזב...
    אך כשחושבים על התוצאה הסופית...זה שווה הכל!!!
    אני יכולה לומר לך איך אני עודדתי את עצמי שהייתי במצבך:
    פשוט אמרתי לעצמי...
    "יופי אלוהים נותן לי עוד חודשיים שלמים להיות לבד עם הילד שכבר יש לי"
    והתנחמתי בזה!!!
    אחרי שיהיו שני ילדים - את תיראי שהזמן מתחלק בין שניהם וזה לא יחס צמוד כמו שאת יכולה להעניק לילדתך עכשיו....
    אז פשוט תהני מזה בנתיים....
    עד שהתינוקי הבא יגיע....והוא יגיע!!!
    מאחלת לך בהצלחה לפעם הבאה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה