היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אני בשלב ההאטה... השבוע ירדתי 800 גרם. מה1.4 ירדתי 5 קילו ו200 גרם.. אני גאה בעצמי מאדדד כי גם שאני חוטאת.. אני יודעת שזה זמני ורגעי ואני ממשיכה כרגיל....
נשאר עוד 6 קילו ליעד!
מה איתכן?
9 תגובות
עמוד 1
מיכללללללי, י'תותחית, יפפפפפה!!! בחודש וחצי
ירדתי קילו אין לי מושג איך
מיכל - כל הכבוד!!
מיכלי- כל הכבוד!!!!!!!!!
כל הכבוד לכן בנות! גם לי נשאר כרגע עוד 800 קילו ליעד ואני כרגע טוחנת ופלים שוקולד
וואו מיכל תותחית
כל הכבוד לכולן! מיכל האטה זה בסדר תראי איזה יופי את יורדת! בד"כ כשמתקרבים ליעד המשקל מאט.. ככה גם אצלי. אני עכשיו שוקלת 57.. יש לי עוד 7 קילו למשקל הקודם שלי (50) וזה אומר שירדתי מיום הלידה ועד עכשיו כבר 23.8
כל הכבוד סיוני ואלינור! אתן תצליחו!!!!
יעלי יפה אז הורדת את העליה. אני עדיין לא הורדתי את העליה שאחרי הלידה . בעעעעעע
טלי- גם לשמור זה מצויין 23 קילו וואווו פצצצההההה!
ולילושששש- זה חודש ו10 ימים.. לא וחצי חחחחח ואת צודקת זה באמת יותר מחצי קילו. עכשיו בהגדרה הזו זה נשמע הרבה!
חח גם אני צריכה לרדת איזה 800 קילו הרגתן אותי בנות איך עושים את זה??? אני כל הזמן רעבה אוףףףףףף ולחשוב שהייתי נראת טוב לפני ההריון