פוסטינור בהנקה איך לפעול מה לעשות ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן בקר טוב אני פונה כי אייני יודעת מה עלי לעשות אני מניקה לילד בן חודש וחצי ואני ובעלי קיימנו יחסים ולא שמרנו לקחתי פוסטינור ומאז התחלתי לשאוב את החלב שלי ולזרוק במקום לתת לילד כי אמרו לי שפוסטינור מופרש בחלב אם אני יתן לילד ושזה מסוכן האם לא אוכל לחזור להניק או לתת לו מהחלב שלי בגלל שלקחתי פוסטינור או שרק כמה ימים אפשר לשאוב ולזרוק ואז לתת לו שוב מהחלב שלי ואם כן כמה ימים עלי לשאוב ולזרוק עד שאוכל לתת לו ממני ללא חשש שיאכל חלב אם עם הפרשות מפוסטינור ?.. שאלה נוספת אני ילדתי לפני חודש וחצי ושקיימתי יחסים עם בעלי התחיל לי דימום מוגבר מאוד והתחיל כאבים תוך כדי מתן שתן שאני עושה פיפי הדימום והכאבים צריבה בזמן פיפי הפסיקו אחרי יום וחצי ....(עברתי קייסרי אבל יש לי תפרים גם למטה כי היה לי תפר צווארי שהורידו לי ותוך כדי פגעו בכלי דם ולכן יש לי תפרים גם למטה יכול להיות שהתפרים ניפתחו ניקרעו אחרי חודש וחצי לפני ששכבנו הלכתי לרופאה והיא אמרה שהכול בסדר ולכן קיימנו יחסים אבל קרה מה שקרה ואני לא יודעת האם לחזור לשכב שוב או לחכות עוד חודש שהאיזור יתאחה"???

אמונה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מבחינת הדימום, כדאי לגשת להבדק ולהמתין עם קיום יחסי המין עד אחרי הבדיקה. לגבי פוסטינור, הוא מופרש בחלב למשך כ - 8 שעות, ולאחר פרק זמן זה אפשר לחזור ולהניק

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה