דימום מהגלולות או מחזור? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחלתי בדיוק לפני שבוע גלולות סרזט, אתמול ראיתי קצת כתמים בנייר טואלט והיום זה הפך לדימום + כאבי בטן, אז מה? קיבלתי מחזור? או שזה יכול להיות דימום מהגלולות? איך בכלל אפשר להבדיל בין לבין?
    בפעמיים הקודמות בכלל לא היה לי מחזור ולא היה לי דימומים למשך תקופה ארוכה.
    זה ממש באסה!

תודה וחג שמח!

רותי
9 תגובות
עמוד 1
  • ייתכן ושכחת ליטול גלולה אחת?

• מאיפה את?
    יש לה ח]יסה של סרזט.... השתמשתי ב-1 ואז החלטתי להפסיק להניק.... אם את רוצה
  • לא שכחתי לקחת אבל אני כן שוכחת לקחת אותה באותה שעה.

תודה עירית, אבל יעלה לך יותר המשלוח מאשר החפיסה עצמה, אני מהשומרון ולא מגיעה לכיוון שלך.

רותי

• עירית הפסקת להניק?
  • היא לא ממששבעה בזמן האחרון.
    היא התחילה לאכול בקבוק של 180....
    בחייייייייייייייייייייים
    כמה ששתיתי בירה שחורה, שומר, חילבה... אכלתי טוב - בחיייייייייייייייייייייייייייים
    לא הגעתי בהנקות ל 180!
  • את מבואסת מזה?

יכול להיות שהיא כבר יכולה להתחיל לאכול אוכל אוכל...

וסחתיין שאת ישנה בלילה! כיף
  • תודה בנות, צ' את יכולה לקחת ממנה בשמחה, אני מסתדרת, אני עוד לא החלטתי אם אני רוצה להמשיך עם הגלולות, לעשות התקן או עוד בייבי בקרוב (עד שאני קמה באמצע הלילה ומתחילה לערער במחשבותי
  • סוכנת.....

אני מרוצה כי היא שבעה.

היא כבר אוכלת ירקות ופירות.....

אתמול ליקלקה את האצבעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה