היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות נורא סיקרן אותי תמיד לדעת.. האם אתן שומרות על שגרת טיפוח? באיזה מוצרים לפנים אתן משתמשות? ובאיזה מוצרים לגוף?
אני שומרת
7 תגובות
עמוד 1
אויייייי טיפוח זה השם השני שלי
חחח את מזכירה לי אותי!!!!!!! בעלי משתגע ממני מרוב מוצרי הטיפוח שיש לי בחדר האמבטיה.. הוא כל הזמן מנסה לשדל אותי לזרוק חלק כי ברובם אני כבר לא משתמשת אבל לא הולך לו חחח
לא הגעתי למצב שאני מרגישה צורך אני עדיין ילדונת משתמשת בקרם גוף של סבון של פעם, ללין וכל מה שנעים לי
למשל מי פנים, סבון פנים וכו' אני תמיד שמה באמבטיה זה משהו שאני מקפידה עליו - ניקיון
גם אני מתה על טיפוח.. קרם לפנים כרגע של לוריאל אבל כל פעם מגוונת.... קרם גוף כרגע ריח וניל של קרמה, אני מתה על ריח וניל או מאסק... מסכת פילינג לפנים פעם בשבוע, חפיפת שיער כל יום.. מכורה לזה.... אני גם שמה בושם ודאודורנט לפני השינה (אבל זה רק מאז שהתחתנתי
במקלחת אני שוטפת את הפנים עם הסבון לפנים של קרליין. מורחת קרם של לוריאל עם הפעולה המשולשת. וקרם גוף אצלי עם חמאת שיאה של סבוקאלם לגירודים שיש לי והוא גם עוזר נגד הזדקנות העור והמתיחות שקורות בזמן ההריון.
האם אתן שומרות על שגרת טיפוח? כן כל יום במקלחת ואחריה יש לי טקס של טיפוח הגוף :) קרמים, פילינג, שמנים וכל מה שאפשר
באיזה מוצרים לפנים אתן משתמשות? סבון + פילינג של לוריאל סבון פנים של נוואה ג'ל לחות לפנים של לוריאל
ובאיזה מוצרים לגוף? פילינג גרגירים לגוף של לוריאל שמן שקדים (כן, כן עושה פלאים!) קרם גוף של ורסצ'ה (חולה על הריח)
האם אתן שומרות על שגרת טיפוח? ברור!! מגיל צעיר מאוד הייתה לי אובססיה למוצרי טיפוח
באיזה מוצרים לפנים אתן משתמשות? אני מגוונת בין חברות שונות על מנת שהעור לא ייתרגל... לוריאל, גרנייה, קרליין, ועוד.......... ובאיזה מוצרים לגוף? המון!!!!! אין ספור סוגי קרמים אני מכורה לזה ובעבר הייתי אפילו יותר. אבל אני עדיין מקפידה כל יום אחרי מקלחת למרוח קרם גוף...(גם את הבת שלי אני מפנקת כמובן... אז למה לא אני...