שאלה לבנות שלקחו לריפוי בעיסוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דרך איפה עשיתן?
    כמה עלה?

מה לגבי האבחון?

אשמח לכמה שיותר אינפורמציה.....

בשמת
7 תגובות
עמוד 1
  • שתי הבנות שלי בריפוי בעיסוק.

קיבלנו הפנייה מרופא (רופא ילדים או נוירולוג) שלחנו להתפתחות הילד, קיבלנו טפסים למלא, וגם הגננת מילאה טפסים.

וזהו, חיכינו וחיכינו וחיכינו ובסוף עשינו אבחון ואז חיכינו וחיכינו וחיכינו וחיכינו והתחלנו ריפוי בעיסוק
  • יש לי שאלה.

מצאתי מכון פרטי שעובד עם הכללית המושלם.

נראה לך שזה יזרז משהו?

נותנים בקלות? או עושים בעיות?

בשמת
  • מה שאמא ויותר כתבה...
    והייתי מוסיפה עוד כמה "וחיכינו"
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • מקפיצה

בשמת
  • אם הוא עובד עם המושלם וגם עושים שם את האבחון אז לא אמורה להיות בעיה, קחי בחשבון שטיפול עולה קצת הרבה יותר ממה שהמושלם מחזיר.
    בכל מקרה את משלמת ואז מחזירים לך את הסכום עליו מוצהר.

• כרמל היתה בריפוי בעיסוק, עשינו דרך הקופה (לאומית), היה דווקא די זריז, העלות היתה עלות התחייבות לכל טיפול, עבור האבחון הם לקחו שתי התחייבויות טיפול.

• אני לא יודעת איך זה עובד בכללית, אנחנו במאוחדת.

אנחנו נכנסנו לרשימות המתנה בכמה מכונים במקביל ופשוט חיכינו, אולי גם לך שווה לנסות את זה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה