היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, רציתי להתייעץ כי אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר כמעט חצי שנה ללא הצלחה. סיימתי את הגלולות לפני חצי שנה ומאז המחזור שלי נמשך 5 שבועות (35 יום) ולא 28. האם עליי ללכת לרופא? האם זה תקין? תודה תודה רבה בנות :)
8 תגובות
עמוד 1
זה תקין אך אם אתם לא מצליחים חצי שנה לדעתי אפשר כבר ללכת להתייעץ עם רופא שיהיה בהצלחההה
זה נורמלי, לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו אחרי הגלולות, בד"כ
ולדעתי זה נורמלי שלא הצלחתם חצי שנה (בגלל הסיבה הנ"ל) רף הזמן שהרופאים נותנים להיקלטות טבעית היא שנה. אני ממליצה לך לנשום עמוק, להאמין ולנסות שוב. (מניסיון אישי)
בהצלחה מותק
מה היה לפני הגלולת?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק [
היי אחרי גלולות זה נורמלי שיש את הבלאגן עם המחזור. זה יכול לקחת באמת כמו שכתבו כבר קודם גם שנה. אבל אם את מרגישה צורך לעשות בדיקות שיגרתיות שיורידו ממך את הלחץ והחשש, אני מציעה לך לעשות. זה לא יכול להזיק. אני עשיתי את זה גם אחרי 7 חודשים... וברוך השם הכל תקין. עכשיו נשאר לעשות מה שצריך בלי דאגות רק מהנאה וזה יבוא!!! בהצלחה.
היי dalfrid מה נשמע מותק ? מה חדש ?
אצלי המחזור היה סדיר לפני הגלולות ואח"כ הוא 'התבלגן' לגמרי, הלכתי לרופאה אחת אחרי כמה חודשים שזלזלה בדאגה שלי והלכתי לרופא אחר ששלח אותי לבדיקת הורמונים, זו בדיקת דם פשוטה שעושים ביום הראשון של המחזור. אכן הבדיקה הראתה שהיה חוסר איזון הורמנאלי. הרופא נתן לי כדורים לסדר את זה. לקחתי רק פעם אחת ובחודש הבא-ב"ה- נכנסנו להריון. אין מתכון בטוח, לא הכל בידיים שלנו, אבל אם יש כלים שיכולים לעזור או לפחות לעזור לנו להבין מה קורה לגוף שלנו, נראה לי כדאי להשתמש בהם. בהצלחה רבה.
הייי ברוכה הבאה
קודם אורך המחזור תקין 35 יום זה בסדר יש בנות עם 30 או 32 או 28 אצלך זה 35..
ברמה אישית הייתי מציעה לך ללכת לייעוץ עם רופא נשים ולומר לו שאת מנסה תקופה ועדיין לא ניקלטת ושאת מבקשת לעשות בדיקות לראות שהכול בסדר.. בדרך כלל במקרים כאלו מתחילים עם מה שניקרא מעקב זקיקים בכדי לראות מתי בחודש את מבייצת ... טיפ קטן
אני מצטרפת למה ש bordirit כתבה, גם אצלי המחזור לא חזר לעצמו אחרי הגלולות ובמשך שנה ניסיתי עד שהחלטתי לבדוק את העניינים, עשיתי בדיקת פרופיל הורמונלי וגם אצלי רמת ההורמונים הייתה נמוכה, קיבלתי טיפול אחדשל כדורים והפסקתי, חודש אחר כך נקלטתי:) אני ממליצה לך לעשות פרופיל הורמונלי ולבדוק את העניינים... שיהיה המון בהצלחה