היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חודשים ,אז התחלתי בירקות ומעכתי אותם במזלג,עכשיו אני רוצה להתחיל פירות ושאלתי היא איך לתת אותם? לטחון בבלנדר? ואם כן איך ? להוסיף מים?וכמה כמות בשביל 2-3 כפיות? איזה פירות מומלץ?
3 תגובות
עמוד 1
כמה זמן הוא אוכל ירקות? תני לו לפחות כמה שבועות להתרגל לירקות לפני הפירות ולדעתי עם מזלג זה לא מספיק מעוך.. בקשר לפירות תתחילי עם בננה אחר כך תוסיפי תפוח ואז אגס וכו׳
פירות כדאי להתחיל אחרי שהתרגל לירקות תחשבי על טעמים של גרבר ושילובי הפירות שלהם-תפוח אגס, בננה תפוח. זה גם המרקם שצריך להיות,
אח"כ אפשר להשתולל-בננה ואבוקדו (אצלנו היה להיט), להוסיף תמרים,טחינה.
אוטוטו אוכל של גדולים
אני גם התחלתי בירקות, כל פעם ירק אחר, מרתיחה עם מים ואח"כ מרסקת טוב טוב, לפעמים הייתי מועכת אפילו באצבעות, רק טעימות שיתרגל לטעם ולראות שאין אלרגיה. אחרי שנתתי מכל הירקות, התחלתי לתת פירות, כך שעד גיל חצי שנה כבר היו מקבלות מרק שלם עם כל טוב הארץ [email protected]