היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הגרושה של בעלי עושה לנו טרור, מסיתה את הבנות נגד בעלי מתסבכת אותם, אומרת להם שהוא לא יאהב אותם כשיהיה לו עוד ילד, אומרת להם שאני שונאת אותם כי אני קונה להם ממתקים ואני רוצה שיכאבו להם השיניים, אומרת להם עלי דברים נוראיים ומאחלת לי ולילדה שלי דברים נוראיים אני אפילו לא רוצה לכתוב אותם פה אבל מי שזוכרת את נועה המפלצת אז היא באותו סגנון
לפח. בכלל בלי לחשוב על זה. אין צורך להכנס לסרטים וממש אין צורך לאכול משהו שמגיע מדורשי רעה. לא פשוט לנהל ככה חיים......
רגע! גם הבנות שלה יכולות לאכול מהעוגה הזאת, לא? אז לא הגיוני שהעוגה "מכושפת"... היא לא תעשה משהו כזה לבנות שלה?!
אם אזרוק לפח הבנות יפגעו, והיא אמרה להם לחלק לנו
את כנראה לא מבינה שלא אכפת לה שהבנות יפגעו! היא מטורפת! מתסבכת את הבנות, ראית פעם אמא שאומרת לילדה שלה שהיא לא אהובה? שהיא משוגעת וצריך לאשפז אותה בבית משוגעים כי הילדה תולשת שערות ממצוקה נפשית? הבנות מפחדות ממנה פחד מוות, ראית אמא שאומרת לבנות שלה להרוס ולהרביץ ולא לשחק עם תהילה שהם פה? שאומרת לבנות שלה שהיא רוצה שאני והילדה נמות בתאונת דרכים? היא חולת נפש והבנות מתוסבכות וזקוקות לפסיכולוג בגללה! ונניח שאת צודקת, אין מצב שהיא תעשה משהו שיכול לפגוע לי בעובר ותשים בעוגה? היא אמרה לבת שלה לזרוק ציפורניים בבית שאדרך עליהם, הילדה סיפרה לי
אוי ואוי
אל תאכלו ואל תתקרבו לעוגה בשום אופן!! תגידי לבנות שמתוק עושה לך צרבת היום! ושלבת שלך יש חור בשן אז את לא מרשה לה!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
אמרתי לתהילה שאסור לה כי זה עושה לה קוצר ובקשר לצרבת רעיון טוב! עכשיו הבנתי שהעוגה במקרר שבוע והיא התעקשה שיביאו אותה אלי לבית