נשים יקרות אנא עזרו לי!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולם,
    אני מקבלת מחזור לא כל כך סדיר וגם אף פעם לא כל כך הסתכלתי על התאריכים שמגיע לי מחזור...
    יש חודשים שאני מקבלת מחזור כל 21 יום ויש כאלו שכל 28 או משהו בטווח הזה, אני כן זוכרת שהמחזור האחרון שלי היה ב-12 לאפריל,
    ב3 למאי אני ואהובי עשינו אהבה והוא גמר בפנים, היום כבר ה-9 למאי ולא קיבלתי מחזור עדיין, וגם אין לי שום סימנים של מחזור (כאבים בחזה, ברחם, רעב רציני)

אני ממש חוששת שאולי נכנסתי להריון למרות שזה לא כל כך הגיוני כי עברו 26 ימים מאז שקיבלתי מחזור עד היום שעשינו אהבה..
    אני לא מרגישה שום תחושה מוזרה של בחילה עייפות מצבי רוח או משהו כזה...

יכול להיות שהמחזור לא מגיע בגלל שאנחנו לחוצים?
    איך אוכל לדעת שאני בהריון? מה הסימנים שאפשר להרגיש בשבוע הראשון?

מתי זה יהיה הגיוני לעשות בדיקת הריון? אפשר בכלל לסמוך על הבדיקה הזאת?

אשמח מאוד לכמה שיותר מידע, וכמה שיותר מהר כי זה מאוד מכביד על הלב, בעיקר בגלל שאנחנו בני 20, אמנם אנחנו נשואים בליבנו ואוהבים מאוד, ורוצים להקים משפחה אבל רצינו ללמוד ולהחכים ולהתבגר לפני שאנחנו יוצרים חיים חדשים, ויש לנו כרטיס טיסה לעוד חודש ותכננו מסע ארוך מאוד...
4 תגובות
עמוד 1
  • בגלל שהמחזור שלך לא סדיר קשה לדעת מתי את אמורה לקבל מחזור,
    הכי טוב שתגשי לרופא הנשים שלך ותבקשי ממנו בדיקת דם ככה תדעי בוודאות אם את בהריון או לא

• זה מאד לא ודאי.

רק בדיקת דם מחר בבוקר תפיג את החששות.

שיהיה בהצלחה
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אפשר לבקש בדיקת דם גם מרופאת המשפחה...
    בעיקרון בעזרת הערכה ניתן לדעת אם את בהריון כשבועיים לאחר הכניסה להריון.

• יכול להיות שכן ויכול להיות שלא

יתכן שגם אם תבדקי את עצמך עכשיו והתשובה תצא שלילית את עדיין עשויה להיות בהריון
    כי את לא יודעת בודאות מהו מועד הביוץ...

אז אין מנוס מבדיקה עכשיו ובעוד כמה ימים אם עדיין המחזור לא מגיע

בכל מקרה, קיבלת מחזור לפני 26 ימים אז זה לאו דווקא אומר שאת ב״איחור״

ובכל מקרה - לרוב, בשלבים מאוד מוקדמים של הריון, אין סימנים...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה