תסבירו לי אם זה ככה לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות .
    אז ככה , אחרי "ההזרעה" הראשונה, אני על אנדומטרין למשך שבועיים (התחלתי לפני שלושה ימים) . כשדיברתי עם האחות "שלי" בבי"ח היא קבעה לי פגישה עם הפרופסור רק לחודש הבא וכשאמרתי לה שאני לא רוצה להפסיד את החודש שיבוא היא אמרה שלא עושים חודש אחרי חודש , שהגוף צריך להתנקות - אז ככה זה? חודש כן חודש לא ? בשביל נגיד 3 הזרעות (לא שאני רוצה להיות פאסימית זה רק בשביל "נניח" , בשביל השאלה) יצטרכו לעבור להן שישה חודשים , חצי שנה שלמה מבלבל ביותר . ולפני ההזרעה כשאמרתי לה ששמעתי שמישהי (תכלס קראתי כאן אבל זה לא צריך לשנות לה) שעברה הזרעה יום אחרי יום, פעמיים ולי נתנו הזרעה אחת ותמיכה אז היא אמרה שהדבר הזה לא קיים בארץ רק בחו"ל לי אין כח לשבת מולה ולהתווכח או לקטול , מתסכל . אז אני צריכה את תשובות "ההרגעה" מכן, בנות
    בשורות טובות לכולן
4 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה , אני יכולה להגיד לך שאם אני עברתי הפרייה חודש אחרי חודש אחרי חודש קל וחומר שהזרעה אפשר לעבור חודש אחרי חודש !!!!
    לגביי ההזרעה שקראת זה נקרא הזרעה כפולה להגדלת הסיכויים, אבל אני למשל עברתי את סבבי ההזרעה שלי כמוך ,פעם אחת .
    וחבל שאת צריכה להתמודד מול אחות מורחת לך תשובות שגויות , אולי כדאי שתתדרשי לשוחח רק עם הרופא המטפל כי הוא הרופא ולא היא !!
    או בכלל להחליף רופא אם אין ברירה ..

מאחלת לך המון המון בהצלחה ,וכאן תקבלי תשובות נכונות רק לגביי הארץ ולא בחו"ל
  • אני הבנתי שזה ככה כשמדובר ברפואה ציבורית שאלו הוראות של הקופות לא למהר בטיפולים... תתעקשי רק ככה תאכלי לקבל יותר טיפולים...

וזה אפשרי אני עשיתי הפריית חודש אחרי חודש בלי בעיה - אבל עשיתי פרטי הכל.
  • היי,
    אני עשיתי הזרעה חודש אחרי חודש, ואחת מהן היתה כפולה (יום אחרי יום). אצל הרופא שלי הוא תמיד עושה כפולות אלא אם כן ההזרעה הראשונה היא ביום שישי והשניה נופלת על שבת (שבקופ״ח לא עובדים).
    את ההזרעות עשיתי דרך רופא של קופת חולים.
    אולי כאשר מדובר בבי״ח הפרוצדורה יותר מסובכת.
    אבל זה ממש שטויות שלא עושים חודש אחרי חודש ועוד יותר שטויות שלא מבצעים החזרה יום אחרי יום.
    אולי כדאי לך לשקול את המשך הטיפול שם.
    ואולי בכלל תהי בהריון עוד החודש:)
    בהצלחה
  • תודה מקסימות אני אגיע לפגישה שכבר נקבעה עם יותר משפטים מוכנים מראש ו"דרישות"

לבשורות טובות לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה