מצפים לבואך ולכל בנות הפורום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, מה שלומך?!?!
    אני לא נקלטתי בחודש שעבר בו לקחתי את האיקקלומין, אחרי החודש האינטסיבי הזה החלטתי שאני מרפה ונותנת לגוף שלי מנוחה, וכך גם הרפתי מהמחשבות, החלטתי לא להמשיך עם הטיפול ולנסות כרגיל. כניראה שלמזלי הכדורים נתנו להורמונוים שלי רענון טוב ו.... החודש נקלטתי!! אני עדיין לא מאמינה, כמה שזה נכון שצריך לשחרר ולהאמין שזה יגיע!

וואו אני מאחלת לך שתקלטי במהרה ושגם לך הכדורים יעזרו! אמן

אני גם רוצה לפזר לך ולכל הבנות בפורום אבקת הריון ולהדביק אותכן!!
    אפי
5 תגובות
עמוד 1
  • איזה מותק מזל-טוב מאמי הריון תקין ועגול יאללה תפזרי עלי
  • מפזרת מפזרת מפזרת

אפי
  • שיהיה לך המון המון מזל טוב !! שיהיה הריון בע״ה קל ותקין!

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • אפי!!!!נשמה טובה!!איך שימחת אותי שניקלטת!!!!!ברוך ה׳!!אז גם אצלי הטיפול הראשון עם האיקלוקומין לא צלח..וגם אני החודש מרפה מהניסיון...יש לי יום שלישי הבא תור אצל הרופא נשים..נראה מה הוא יאמר בכל אופן החודש הזה נרפה מהמחשבות הבלתי פוסקות.. תודה רבה על האבקה...ותמשיכי לעדכן אותנו!!!
    ***הבוטח בה' חסד יסובבהו***
  • תודה רבה! בע"ה אני מאמינה שהכל יהיה בסדר, רעיון טוב להרפות מהמחשבות אני מאחלת לך הפתעה נעימה ולא צפוייה כמו שהייתה לי
    וכמובן גם לכל הבנות בפורום
    אני מטבעי בן אדם קצת לחוץ, אבל אני עובדת על עצמי כל יום מחדש לא להילחץ ולהאמין שהכל בסדר, הבטא השנייה שלי מיום חמישי הייתה 222 וזה מראה עליה, מאוד מרגיע. בנוסף יום שלישי עוד שבוע לבערך הוזמנתי לאולטרסאונד ראשון!
    מחזיקה לי ולכולן יחד
    אפי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה