-
הייתה לי הרגשה לא טובה
אבל נופרי, זו התערבות פשוטה לא פולשנית ושכיחה
זה נועד לפתור את הבעייה ולשכוח ממנה
נכון, זה לא נעים
אבל המון ילדים עוברים את זה..
תאמיני לי שלא מעט תלמידים שלי נותחו השנה בניתוחים מסובכים הרבה יותר
והכל הסתדר על הצד הטוב ביותר.
הכל יהיה בסדר. היא תתעורר בסדר מההרדמה, תפנקו אותה ותחזרו לשגרה שלכם.
הכי חשוב שהיית ערנית ועלית על הבעייה טעכשיו יטפלו בה
-
-
אני יודעת שזה ניתוח יחסית פשוט, ולא אמור להעירך יותר מחצי שעה, כל הקטע הוא ההרדמה הכללית
-
נופרי, תאמיני לי שזה עדיף מאשר שהיא תקיא כשתתעורר מההרדמה
זה יום אחד, זה למטרה ספציפית
הכל יהיה בסדר
ואגב, אבא של תלמיד שלי שהוא מלומד ניתוחים תמיד אומר שעדיף הרדמה כללית מאשר מקומית
-
יווווווווווו...
מ ה ז ה??????
אני מצטערת, אבל אני חייבת להגיד שאני ממש מבינה אותך...
אני לא אשאל אותך מה ההשלכות של בקע במפשעה ואיך עלית על זה, כי בטח אין לך כוח בכלל להסביר (אני פשוט אחפש בגוגל), אבל אני רוצה להגיד לך שאני מבינה לחלוטין את הפחד מההרדמה, כי לא משנה איזו פעולה "פשוטה" (שום ניתוח לא פשוט לדעתי) ושכיחה שזו לא תהיה, הרדמה היא הרדמה. אני אתפלל בשבילך שהכל יעבור בעז"ה בשלום וכמה שיותר בקלות, ואחותי- כל מה שאת יכולה לבדוק בעצמך- תבדקי. אל תסמכי על שום סניטר/ אחות/ רופא/ רופא בכיר. כל מה שאת יכולה לוודא בעצמך- תוודאי.
-
ואגב- איך באמת מתמודדים עם הקטע של האוכל????????????
זה סרט!!!!
אני הייתי נותנת לאכל, גם ככה יש עיכובים במועד הניתוח.
ביום עוד אפשר איך שהוא לגרור ילד עם אוכל, אבל בלילה!?!? זה פשוט טירוף!!
-
ווואי נופרי, שיעבור מהר ושתשכחו מזה
באמת ניראה לי הזוי..מה הוא מצפה שתסבירי לילדה בת שנתיים שאסור לה לאכול?
דברו איתי בפייסבוק
-
בנות קחו את זה בפרופורציה זו לא תינוקת בת חודש, זו ילדה שיכולה להסתדר בלי אוכל לילה אחד
זה יהיה לא קל אולי, אבל רז גיבורה והיא תעמוד בזה!
-
-
גולי למה בעצבים?...
-
בובה, כי היא גם ככה בלחץ והיסטריה לא צריך להוסיף שמן למדורה
-
-
גולי אני יודעת...
לכן רשמתי מראש שאני הולכת מצד אחד לנסות לעודד ולהתפלל ולקוות לטוב, אבל מצד שני, אין סיכוי שאני אגיד משהו שאני לא מאמינה בו. ואני לא מסוגלת להגיד לה שאני לא מבינה למה היא חוששת, כי אני כן. זה טבעי שהיא תחשוש מהליך כזה. ולכן אני מחזקת את ידיה ואומרת לה שאני בטוחה שבעז"ה יהיה בסדר, ושאחזיק לה אצבעות ואתפלל בשבילה, ומצד שני גם ממליצה לבדוק דברים לבד. אני, באופן אישי, אחרי דברים שקרו לי עם רופאים גם בהקשר אלי וגם עם ילדיי, לא סומכת עליהם. סורי.
ובעניין האוכל- פשלה שלי.. לא שמתי לב בת כמה רז, הייתי בטוחה שהיא הרבה יותר קטנה.. בגיל כזה אין ספק שאפשר למשוך..
-
תראי, אני מאד מבינה. וזה מפחיד
אבל צריך להסתכל על הצד הטוב שבעניין ועל כך שזה דבר פשוט
סך הכל זה צוות רפואי שיודע מה הוא עושה
שו העבודה שלו
שעושה אותה כל יום
וצריך לתת ביטחון מסוים. תמיד משאירים עין פתוחה ובודקים
אבל צריך לתת למי שיודע לעשות את העבודה שלו
ולעזור לרז
ולהאמין שהכל יהיה בסדר ורז תצא מזה כמו גיבורה!
-
ברור. עם הדברים האחרונים אני מסכימה.
בהצלחה לרזוש הקטנה.
מחזיקה אצבעות!!
-
גולי,
תאמיני לי שאני מבינה את נופקי..לצערי,הכי טוב שאפשר,כי כשהיא בחרדות גם מאי-נתינת אוכל לפני ניתוח,אז אני הכי מבינה את מה שהיא אומרת!!!!!!!!!!!!
רק אם,שחווה כזה אתגר וכן,קושיייייייייייי,כזה מתיש ברמה-יומית,יכול להבין אותה!!!!!!!!!!!!!!
כשילד רזהההההההההההההה ולא-אוכל כל-היום,כן,גם בגיל שנה וחצי (זה גם גורם לאי-רוגע כללי במהלך-היום),אז בלילה, כשהוא רגוע,מתוך שינה,ברגע שהוא מתעורר לאוכל,תאמיני לי שאמא כמו נופר רצה בשמחה, שמחה בטירוף להתעורר בלילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה פעמים שצריך,רק שתאכל.
כי ישנם ילדים,שרק מתוך-שינה,הם רוצים פתאום להשלים מכסת-מזון יומית ומה נותנים להם??? לשתות חלב,כמו לתינוק קטנטן..ממש כואב לי הלב,אני מודה.
את יודעת באיזה חרדות הייתי היום,כשנעמה היתה צריכה להיות איתי ביום של חופש מהגן??? את חושבת שהיא אכלה כמו שצריך??? ממש לא!!!
רק לקראת הערב,היא החלה להשלים ובעלי עוד טיגן לה צ'יפס, רק שתאכל.
זה מתיש ברמה-יומיומית ורק מי שחווה ילד-רזה גנטית..יכול להבין את נופקי.
מה לעשות?? הקיבולת-קיבה של בנותינו קטנה מאוד,כך הן נולדו.
לא-האמנתי לסיפורים שכאלו,על נתינת צ'יפס לארוחת-ערב,לפני שנהפכתי לאם..
היום לצערי,התחלתי לזרום ולהבין.
אני תמיד מזכירה לעצמי אם,שילדתה בגיל של נעמה,ילדה בעלת תיאבון-בריא..(קיבלה את הגנים של האב)..כמה שהיא התייחסה אליי בהתנשאות,שאני לא-מטפלת כראוי בילדתי,שהיא עושה לי מניפולציות-ריגשיות עם האוכל..
והינה,ילדתה-התינוקת הצעירה,עושה לה מרורים,היא רזה (קיבלה את הגנים-הרזים שלה,מילדותה..כי היום האם שמנה)...
תענוג! כל מי שצוחק עליי או על ילדתי,שייזהר,כי הוא מקבל את השיעור הזה לחיים שלו..היום היא סובלת,האם הזאת!!!!!!!!!!!!!!!
סליחה,אבל אף-אחד לא-יגמד מהסבל שלי ואני שמה כאן גם ביחד את הסבל של נופקי,שסובלת עוד יותר בסיטואציה בה היא נמצאת מאי-יכולתה לתת אוכל לילדתה במשך כמה שעות-קריטיות של היממה.
ונופקי יקירה,מחבקת אותך בחום,המזל של רזוש הוא שאת האם שלה,אוהבת ומסורה מאין-כמותך
-
-
מאמוש שיעבור בשלום בע"ה
-
תודה לכולן
-
אוף.. למה את צריכה לעבור את כל זה כל הזמן
-
טלי
-
מאמי הכל יהיה בסדר
-
מאמוש,
יהיה בסדר חמודה
-
-
תחזיקי מעמד. מבינה אותך לגמרי. גם אוריאל עבר ניתוח לפני שנה בערך והכל היה בסדר. אי רציתי למות עשראיתי שהרדימו אותו (אני הייתי איתו והחזקתי לו את היד) אבל הכל עבר בהצלחה.
זה ניתוח סטנדרטי.
המון המון
-
אנסטסיה- השבוע בעלי נוסע לרב דוד אבוחצירה ואני אמרתי לו שיגיד לרב שאני רוצה להוסיף לה שם! כל שם שהוא יגיד לי אני אוסיף!!!!!!!!!!!!!
מצידי שיגיד לי להוסיף לה את השם יסכה, כל שם אני מקבלת בברכה ואהבה..
העיקר שיהיה לה טוב ושתפסיק לסבול כבר!
-
-
יסכה זה דווקא שם יפה
-
אוי נסיכה שלי, אני בטוחה שיהיה בסדר בע"ה
זה הכי לא קל בעולם אבל זה יעבור ויעלם אהובה
שולחת לך מלאן חיבוקים
-
אוי נופרי לא יודעת אפילו מה להגיד לך
-
נופרי