היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל לא פלטינום... נשמע הגיוני שעל ניתוח בקע בשיטה לפרוסקופית (ולא בטנית) באסותא עם רופא שבהסכם מבוטח כללית צריך לשלם 5000 שח השתתפות עצמית? נראה לי עובדים בעיניים על נועם והוא מתרגז עלי שאני מתקמצנת על הבריאות שלו... נשמע לי ממש המון....
אבא שלי עשה ניתוח דומה רק בכיס המרה ולקחו לו במכבי 500 השתתפות ולאמא שלי לקחו 1500 על ניתוח ממש מסובך שהיא עשתה בזמנו גם באסותא...
מי מבינה בזה?
14 תגובות
עמוד 1
נשמע לי הרבה...... אבל אני לא מבינה בעלויות..... זה נשמע שבלי ביטוח משלים יעלה ככה
גם אני חושבת כך!הזוי סה"כ ניתוח בקע...מי שישמע
בדיוק! זה ניתוח פיצי אשפוז של יממה בערך. תעשי בירור מקיף יותר...
לא נשמע לי הגיוני בכלל.
שווה להתקשר לכללית ולברר איזה החזרים מקבלים. אולי תקבלו החזר אחרי הניתוח. בכל מקרה - ללא ספק, שווה לשלם כל סכום בעניינים כאלו.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
זה לא אמור לעלות ככה... מה גם שאם יש בנוסף ביטוח פרטי אז יש החזרים יותר גדולים. בכל מקרה, לפעמים אפשר לעשות את זה בבי"ח ציבורי ואז לא משלמים כלום
הודייה אני ממש מצטערת ששכחתי לצלצל..אני מרגישה כמו מפגרת...הכל בורח לי מהראש לאחרונה....מקווה שזה עוד שמור לי..אבל אבין אם לא אני אבקש מההורים שלי שיקחו ממך ואצלצל עכשיו
אפשר לעשות בבית חולים ציבורי אבל זה המתנה של למעלה משנה והם מנתחים רק בגישה הישנה..כלומר פתיחת בטן ותפרים..בגישה החדשה מכניסים מצלמה דרך חור זעיר שעושים אין תפרים אפילו....
ההורים שלי עושים לנו עכשיו קומבינה לעשות את הניתוח במרכז דרך מנתח פרטי שהם מכירים ונברר עלויות..בטוח ש5000 זה לא בא בחשבון אם אפשר אחרת
שווה לבדוק בבי"ח ציבורי אנחנו עשינו לתהל בספטמבר של הניתוח בקע ועשו לה לקרוסקופי ובקושי המתנו
מה????? מי מנתח היום הרניה ניתוח פתוח?????????
כן אנחנו מנסים באסף הרופא והאזור ליד ההורים שלי.. נו מה נעשה שיש לידינו רק עמק ופוריה...הם עוד לא התקדמו ל121