היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי להתחיל טעימות? בגיל 3 או 4 חודשים? בטיפת חלב אומרים בגיל 4 חודשים, אבל אני קראתי שיש בנות בפורום שהתחילו בגיל 3 חודשים... אשמח לעזרה ממכן
8 תגובות
עמוד 1
זה תלוי בך ובמוכנות של הילדה תנסי אם תהיה התנגדות רבה חכי עוד קצת
בעיני אין טעם לרוץ ולמהר. טיפת חלב כבר הורידו את ההתחלה מגיל חצי שנה לגיל 4 חוד', למה להוריד עוד? מה זה יתן? אין צורך להתחיל מוקדם מידי, זה לא מוסיף כלום לאף אחד. טעימות= כפית-שתיים של המזון המוצק, לא יותר מזה. גם לא לכל הילדים נכון להתחיל בגיל ארבעה חוד', יש כאלה שזה לא מושך אותם וזה בסדר להתחיל גם בגיל חצי שנה....
מה שענבר אמרה
אפשר ממש קצת בטיפשת חלב אומרים הרבה שטויות לפעמים.
אני גם אומרת שלא צריך למהר להתחיל בגיל 4 חודשים לראות איך זורם
תודה בנות...
אני החלתיבגיל 4 וחצי חודשים עם הקטנה, עם הגדולה בגיל חצי שנה כי אלו היו ההנחיות אז. לפני גיל 4 וחצי חודשים - זה נראה לי מוקדם מדי, מה גם שהקיבה עדיין לא במצב הכי מושלם.... [email protected]
img] פייס: ortal_hori
תמיד התחלתי בגיל 4 חודשים... אם את מרגישה שהילד מוכן וסקרן לטעום לא נראה לי שיש בעיה עם זה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------