היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה לאחר כשנה של נסיונות רופא הנשים אמר לי בפגשתנו הקודמת שאם החודש זה לא ילך הוא ישלח אותנו למרפאת פוריות ואני באמת קבעתי תור היום בבוקר לבלינסון כי חשבתי שקיבלתי מחזור (תיכף תבינו). אבל משהו מוזר קורה.. כנראה בגלל תת פעילות של בלוטת התריס יש לי הכתמות כשבוע לפני המחזור (בשנה האחרונה). החודש ההכתמות האלה מאוד מוזרות. זה התחיל ביום ראשון שעבר בתור הכתמה ממש ורודה ודיי רצינית אפילו חשבתי שאולי זה מחזור בהתחלה אבל אחרי יום זה הפך להכתמה 'רגילה' שנמשכה עוד יומיים שלושה. אח"כ ההכתמות הפסיקו ליומיים לפי התאריך שלשום הייתי אמורה לקבל מחזור ובאמת בבוקר הייתה לי שוב הכתמה חלשה מאוד שאותה ועוד הכתמה ממש חלשה בשעות הצהריים המוקדמות , כל מה שיש לי אלו הכתמות חומות ממש מעטות. המחזור כבר היה אמור להגיע. כל התסמינים בגוף שלי (רגישות בחזה למשל) ובכלל הרגשה כללית זה שאני אמורה לקבל מחזור. עשית גם בדיקה ביתית והתוצאה שלילית. עשיתי את הבדיקה ביום שלישי בבוקר. אני לא כ"כ יודעת אם לסמוך על הבדיקה הזו היא הגיעה בערכה של הבדיקות ביוץ שלדעתי בכלל לא היו אמינות אז אני לא מסתמכת על זה כ"כ אבל עשיתי ויצא שלילי. יכול להיות שהמחזור שלי זה הכתמות ולא ממש דם???לא יודעת מה לחשוב.תודה .. . מצד אחד אני לא רוצה לצפות שמשהו יהייה שונה הפעם כי אני מפחדת להתאכזב שוב אבל מצד שני צריך להיות אופטימיים לא? אני כבר מבולבלת מה אתן אומרות? סליחה על החפירה אני פשוט במתח ומחפשת איך לפרוק אותו חחחח
6 תגובות
עמוד 1
היי,
קודם כל- מאחלת לך הצלחה רבה ושתקלטי להיריון ארוך ותקין ובקשר לשאלתך- בדיקת דם. פשוט מאד. כך תפסיקי לעסוק בניחושים וחששות, אלא פשוט תקבלי תשובה.
שוב, המון הצלחה!!
קודם כל אני מאחלת לך שיקרה מה שאת מייחלת לו. בע"ה. יכול להיות מאוד שמדובר בהריון...
בכל אופן תדעי שבדיקות ביתיות באמת לא אמינות 100% וכמה שמענו על נשים שעשו כמה וכמה בדיקות שיצאו שליליות והתברר שהן אכן בהריון. לכן אני מציעה לך לעשות בדיקת דם בשביל השקט הנפשי.
בע"ה בשורות טובות תעדכני
בדיקת דם.
תודה אני מקווה אני אמתין ליום ראשון....
מעדכנת..... היום זה היום החמישי של האיחור התחיל לי דימום עם קרישי דם מה זה אומר. זה מאוד מלחיץ אותי