אני פשוט לא יודעת איך להמשיך לחיות.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אל תבהלו, ההריון בסדר (בינתיים), מקווה שעם כל מה שקרה וקורה זה גם ימשיך ככה...

היינו אני ובעלי אצל חברים, ובין כל השיחות כן ציינתי בפני בעלי, ללא שום מטרה לריב או לפתח דיונים שהוא אשם בכל המצב הנוכחי - שהוא לא יכול להתמודד עם משפחתו הלא תומכת, הביא אותי בהריון למצב של תלות מוחלטת בו (אני הכי שונאת את זה בעולם) וכשאני מתלוננת
    בפניו הוא .... אלוהים, מה הוא עשה!!!!
    חברה שלי התיישבה להקשיב, היא לא מהמתרגשות דווקא, אז הוא צרח עליה, יותר נכון הוציא הכל עליה...
    הסתבר ש אדם הזה שאני חיה איתו מודד וסופר הכל בכסף בלבד, טוען ששרף שנתיים של עבודה מאומצת כדי להוציא אותי מהחובות ולהסתדר, ועוד מדד את זה בשעות עבודה בהם עשה את מה שאומרים לו ולא נהנה.שהוא לא רצה לעבוד אלא לנוח קצת (ממה?) ולא להתאמץ יותר מדי, אבל מה לעשות שיש לו על הראש עכשיו אותי ועוד בהריון (אני מה זה לא בסדר!!!!) אז הוא מאלץ לחזור לעבוד ... שהוא חזר למושב שיהיה נוח בעיקר לו כי הוא רוצה שקט, לחסוך כסף וחיים טובים ואני כזאת מגעילה שמתבכיינת לו שקשה לי לחיות אצל אנשים זרים כי הוא לא עמד בהבטחה שנגור במקום משלנו אחרי כמה ימים ולא חודש... וויתרתי על המון דברים כדי שנעבור למושב, ובגלל של דברים לא הסתדרו בזמן אני סובלת, והאדם היחיד שיש לי לדבר איתו על זה זה מן הסתם הוא אבל הוא ישר מתחיל לצרוח שהוא איי באותה הסירה ושאני אסתום פשוט ואז על קצת כי הוא בגללי סבל הרבה יותר אבל לא אמר לי מילה, וכמה טעויות שעשיתי בחיים הוא שואל אם אני רוצה שאזכיר לו...

בקיצור, הוא אמר הרבה דברים קשים וחדשים לי, ואני פשוט לא יודעת איך להמשיך לחיות עם זה... איים שאם ככה וככה בכל מיני דברים הוא פשוט יקום וילך... אמרתי לו בהצלחה כמובן.

הוא גם איש שמאוד מסבך כל דבר בחיים והחישובים שלו הם בעיקר כספיים וטכניים שלא כוללים מושגים של אהבה, אושר, יחד, שגם להם יש מחיר שהוא בחר לשלם אבל כנראה מצטער על זה בכל פעם שאני בסך הכל מנסה לחלוק איתו מה עובר עליי.... כנראה שהבחירה שלו לא כללה את המושגים האלה.... ואיך שהוא די ר רק עם עצמו!!!!! אני, ולי, ואני.... לא אנחנו, לא לנו. ואנחנו יחד שנים, נשואים עוד מעט שנתיים. איזו אנוכיות!!!!!

החברה שלי אחרי שהקשיבה אמרה לו המון דברים שגם אני ניסיתי כמו ״למה לא הוצאת את הדברים של אחיך בעצמך?״ ״מה הבעיה שלך לעשות ככה וככה ???״ והוא מצא את כל הסיבות בעולם לה הוא צודק, שהוא בסדר וכל העולם דפוק, כולל גם אותי כנראה.

בקיצור אמי חיה עם אדם קשה מאוד כפי שהסתבר לי, ואני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם זה.

סליחה על חפירה, אני בסערת רגשות עד עכשיו....

7 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש,איזה ערב היה לך
  • מאמי.
    קודם כל
  • וואו.. בהחלט לא קל..כניראה זה הצטבר בו המון זמן..זה בעייתי שהוא לא הוציא את הדברים האלא בזמן כי אז זה לא היה ניראה כזה ענק וסך הכל היה נגמר בויכוח.
    אני ובעלי מתווכחים כל הזמן על דברים קטנים וגדולים שאני או הוא עושים..וזה לא נורא..
    אני מתארת לעצמי שגם הוא במצב לחוץ ואולי הוא קצת הגזים שוב בגלל שהכל הצטבר ולכן הכל ניראה מאוד גדול..
    אולי אחרי שתעברו סוף סוף לדירה ההיא היחסים ירגעו וגם הוא יוכל "לנוח" ממש מסכנים הגברים..
    בהצלחה והמון
    דברו איתי בפייסבוק

• המון תודות על התגובות, בנות....
    בעלי בחיים לא ילך לטיפול - הוא איש טכני מדי, כל הזבל הזה של לדבר על מה שמפריע גורם לו עצבים.
    אפילו כשאני הלכתי לטיפול הוא היה ספקני, לא הבין מה אני רוצה ובסוף גם קינה שאני חולקת דברים אישיים עם אדם זר ולא איתו (אבל תראו מה קורה כשאני כן מנסה)
    דרך אגב, אני גם את הטיפול הפסקתי בגלל המעבר למושב כי זה אזורי. עכשיו נשארתי לבד לגמרי, ללא פתח מילוט אפילו בצורה של מפגש פעם בשבוע.
    החברה שלי אתמול דווקא ניסתה לעשות בינינו סוג של גישור, אבל הוא כל-כך צרח ואני על הזמן בכיתי אז היא וויתרה ורק הקשיבה.
    פעם הוא מצא אצלי רשימות של הל מה שמפריע לי אצלו - אתן לא מבינות עד כמה הוא מפגע! היה על סף עלבון חבל על הזמן!
    תודה שהבנתם את העניין ואת המצב שלי ועל התמיכה שלכן....
  • את צריכה להבין שבעלך נמצא במצב שהוא חוטף ריקושטים מכל הכיוונים
    קשה לו עם המשפחה
    וקשה לו איתך
    אני מבינה שקשה לך מאד אבל תשימי לב שאת מאשימה אותו ומלאת טענות כלפיו
    הוא רב עם המשפחה שלו
    ובכל זאת גם עם חברים בערב כייף במקום לנקות את הראש העלת את המושא הזה
    למה??
    הוא עושה מאמץ לפי מה שאת מספרת והוא מנסה שיהיה לך טוב
    דברים לא הסתדרו כמו שרציתם וזה קורה בחיים
    אבל הוא איתך והוא מנסה לעזור לך
    אננחושבת שבעלך פשוט הגיע לסף שלו וזה יצא הצורה כזו
    תנסי את הבעיות שלכם לפתור ביחד באופן אינטימי ולא לערב את כולם