הרדמה כללית בילדים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני מהפורום השכן...
    הבת שלי בת שנה וחצי צריכה לעבור ניתוח בקע מפשעתי בשני הצדדים..
    אני נורא מפחדת מההרדמה הכללית.
    מישהי שעברה את זה עם הילד שלה יכולה לומר לי אולי איך זה מתבצע?
    שלב אחרי שלב, באמתל שבחיים לא ראיתי איך עושים את זה ואין לי מושג
    אני יוכל להיות איתה עד הכניסה לניתוח? אני יראה את כל ההרדמה?
    כשהם מתעוררים הם בוכים? מה עושים?
    אני כל כך דואגת וחוששת... הניתוח של רזוש הוא גם הרדמה כללית וגם מקומית , המקומית פחות מפחיד אותי, הכללית מאוד..
    מי שיכולה לתת לי כל פיסת מידע על ההרדמה אני אשמח

9 תגובות
עמוד 1
  • כרמלי עברה בדיקת MRI בהרדמה מלאה, שקדי עברה ניתוח בעין בהרדמה מלאה

בשתיהן נתנו לי להיות איתן עד שהן נרדמו לחלוטין, שמים להן מסיכה על הפנים ומזריקים להם את חומר ההרדמה דרך הוריד. הם מחוברים לנוזלים לאורך כל הניתוח.
    אחרי הניתוח נמצאים איתם בחדר ההתאוששות וכשהם מתעוררים הדבר הראשון שהם רואים זה את ההורים.

• איפהיא עוברת את הנתוח?

אנחנו עברנו ניתוח בדיוק בגיל הזה, לינוי היתה בת שנה וחצי. באותו יום - אני הייתי מעופפת לחלוטין......לא אשקר לך - זה מלחיץ בטירוף, אבל הרבה ויתר אותנו מאשר אותם. במקביל אלינו היה ילד עם בקע בשני הצדדים.....כך שעברנו פחות או יותר אותו תהליך - באים בבוקר מוקדם, כמה שיותר מוקדם ואז מחליטים מי דחוף יותר וקוראים לפי הסדר. בוולפסון זה ממש מסודר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • הניתוח צפוי להיות באסותא חיפה

• יש לך מייל? אני רוצה לכתוב לך
    או בפייס..
  • היי
    אצלי לפני חודש שני הילדים עברו ניתוחים בהרדמה מלאה,
    את נמצאת איתה עד שהיא כבר לגמרי רדומה
    ואחרי הניתוח קוראים לך להתאוששות, לחכות שהיא תתעורר...
    אצלי הם שניהם קמו קצת הפוכים, ומעט בוכיים, אבל זה עבר להם מהר,
    או יותר נכון , עבר ברגע שנתנו להם ארטיקים

• בדיוק פתחתי על זה הודעה?
    מהי ההשתתפות העצמית ובאיזו קו"ח אתם?
    אין לי מושג לגבי ההרדמה אבל תהיו חזקים ובע"ה שיעבור מהר ובקלות..זה נשמע קשה
  • עברתי כבר שלושה ניתוחים בהרדמה מלאה איתה וצפויה חודש הבא לעוד אחד
    את נכנסת איתה עג שתרדם ואיך שמועברת להתאוששות קוראים לך כדי שתתעורר תראה אותך אצלי בשלושת הניתוחים ולכן כבר יודעת מה יהיה ברביעי היא. מתעוררת הפוכה עם בכי. קורע לב ולא מוכנה גם בשביל גלידה אן ארטיק לרדתמהידיים
    שיהיה בהצלחה ועוד המלצהיש סירופ פלאים שהם נותנים לילד לפני הניתוח כדישיהיו רגועים יותר תבקשי ואגב אין על אסותאבשניים מהניתוחים היינו שם אחד איכילוב הבא יהיה בכלל בבית חוליםמאיר

• כן מאמי יש לי מייל
    [email protected]

לא ידוע לי על השתתפות עצמית, אני במכבי, יש לי גם ביטוח פרטי של הראל ככה שזה לא משנה לי. אבל בעקרון אני עושה דרך הקופה. כי בשני המקרים הניתוח מתבצע באסותא.
    תודה לכל מי שענתה

• שלחתי לך מייל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה