שיתוף ושאלה על מיטות מעבר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר שבוע בערך הילד מנסה לטפס מהמיטה.
    המיטה נמצאת בשלב האחרון, המעקה מורם עד המקסימום.
    הוא עושה שפגט ומגיע עם קצה האצבעות עד סוף המעקה, אבל חסרים לו כמה ס"מ בגובה כדי להשליך את הקרסול (ואז צריך רק כוח בידיים בשביל לצאת)
    אז יש לי קצת זמן....כמה זמן לוקח להם לגבות ב3 ס"מ? חודש יש לי?
9 תגובות
עמוד 1
  • מאמי יש לנו מיטת מעבר ואני מאוד מרוצה למרות שאלין הרבה יותר גדולה מהבן שלך
    אבל אני חושבת שראיתי איפשהו מעקה ארוך יותר מאשר בדרך כלל יש במיטות מעבר פשוט תעשי סיבוב בחנויות

• יש לקנות בנוסף מעקה כזה של כתר שהוא בצורת "ר" ואז חלק ממנו מתלבש מתחת למזרן ומכסה את שאר המיטה...מקווה שהבנת
    מצרפת קישור
    http://il.keter.com/products/extendable-bed-guard/
  • אפשר לקנות מעקה תוספת לתקופה של ה 360 מעלות, עולה בסביבות 180-250 שקל במוצצים ודר בייבי.אחר כך אפשר לקפל ולשים על הארון או משהו.

דברו איתי בפייסבוק

• אין לי מושג.. אבל כשאקנה מיטה אני כבר אקנה מיטת נוער.
    אין לי מקום לאחסן מיליון מיטות

• אנחנו עברנו ישר למיטת נוער גם בגלל חוסר במקום איחסון
    וגם בגלל שמיטת מעבר נראתה לנו כבזבוז כסף מיותר לגמרי,
    כי השימוש בה הוא לזמן קצר יחסית...

• המעקה של כתר, ממש על הפנים

• מה שנוגע אמרה
  • הי מיצ

• אני חושבת שתחשבי טוב לפני שאת מעבירה ורק כשזה באמת מסוכן תעבירי. לי יש 2 מיטות מעבר וגם בזמנו וגם עכשיו כשקניתי זה היה משיקולי מקום כי הבית קטן. הם מאוד אוהבים את המיטות שלהם. זה בעייני לא ביזבוז כסף בכלל. זה מוצר זול חביב ושחר ישן על המיטה כבר שנתיים ואני בהחלט רואה אותו ממשיך לישון שם עד שנעבור דירה (עוד 3 שנים :-( ) חוץ מזה בשבלב של גמילת לילה יש יתרון גדול למיטת מעבר.

יש מעקה באמת רק ליד הראש אבל במיטה של טל שקנינו לפני חודש יש אפשרות להרכיב את המעקה השני בהמשך לראשון ואז בעצם יש מעקה לכל האורך. אצל שחר בזמנו הייתי שמה פוף בחלק הזה שאין ואז עד שלמד לאמוד את המיטה - זה לא לוקח הרבה זמן - הוא היה נופל על הפוף מתעורר ועולה חזרה למיטה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה