היי בנות חדשה בפורום :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות,
    אחרי שבמשך כמה חודשים הייתי צופה סמויה בפורום החלטתי להירשם !!! אני רואה כל הזמן כמה עידוד ואיך שאתן תומכות אחת בשנייה שזה מדהים !!
    אשמח לשתף אותכם בפרטים עלי .. אז ככה
    שמי מורן בת 22 מהדרום אני נשואה 8 חודשים בעלי בן 24 ואני מנסה להיכנס להריון כבר 8 חודשים מהחתונה בעצם גם לפני החתונה לא ממש שמרתי עשיתי מתי שבא בלי לשים לב לתאריכים וכאלו פשוט לא שמרתי.. אני כבר שנה וחצי לא שותה גלולות ...
    ויששש עוד הרבה הרבה לספר במשך ה 8 חודשים האלו ניסיתי כמעט הכול אני אשמח לשתף יותר בהמשך אשמח לשמוע מכם קצת פרטים ... תודה רבה :)

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
17 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה מורן ,שיהיה בהצלחה.
  • מרגו תודה יקירה:)
    גם לך המון בהצלחה..
    אם בא לך לשתף בפרטים אשמח לשמוע ...

• היי אני בת 32 אמא לילד בן 12 (בחורף יש לנו בר מצווה) נשואה בשנית ,מנסה 5 חודשים מאז הגרידה ( היה הריון שלא התפתח ועברתי גרידה בשבוע 7 ) ,
  • מורן,
    ברוכה הבאה בעזרת השם לשעות קצרצה ונעמיה :)
    אני כמעט באותו המצב שלך, בת 23 בעלי בן 25
    מנסים כבר חצי שנה.. לפני חודש נקלטתי ולצערי הוא נפל מעצמו...
    בחודשיים הקרובים כנראה שנשמור לא להכינס להריון עפ"י המלצה של רופא
    מחכים ומתפללים שהניסיון הבא יצליח :)

בד"כ ממליצים להיבדק רק אחרי ניסיונות של שנה ללא הצלחה,
    לפי דעתי זה זמן מבוזבז, אם במשך שמונה חודשים לא הצלחתם, גשו שניכם להתייעצות של רופא נשים
    אני ובעלי עשינו את זה אחריי 3 חודשים, וגילו כמה בעיות קטנות שניתנות לטיפול, אבל אם הייתי מחכה שנה.. מי יודע מתי הייתי נקלטת..

בכל אופן, אחריי שחפרתי, נותר לי רק לאחל מלאאאא בהצלחה ושיגיע בקרוב
  • היי מורן

שיהיה לך המון בהצלחה
    אם את צריכה עזרה אנחנו כאן !
    [url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • מרגו מצטערת לשמוע שעברת הפלה .. הנחמה היחידה שיש בזה זה שהצלחת להיכנס להריון ושבעצם ניקלטת באופן טיבעי .. מאחלת לך לפעם הבאה הריון תקין למשך 9 חודשים בע״ה!!

• הדס יקירה תודה רבה מאחלת גם לך המון המון בהצלחה ולפעם הבאה הריון תקין למשך 9 חודשים בע״ה!!
    אני הייתי כמה פעמים אצל הרופא שלי עשיתי בדיקה אחת לבדוק את הרחם והשחלות והוא אמר שהכול ניראה תקין לחלוטין אחר כך עשיתי כמה בדיקות דם שכולל בפנים בדיקה של בלוטת התירס לראות שהיא מתפקדת כמו שצריך וגם הכול ברוך השם יצא תקין!!
    בפעם האחרונה שהייתי אצלו הוא נתן לי לעשות מעקב זקיקים לדעתי זה שני בדיקות דם ביום ה 3 והיום ה 5 למחזור ואז לשתות 5 ימים איקוקלומין ואז לחזור אליו לבדיקת אולטרא סאונד.. את האמת זרקתי את כול המירשמים וההפניות שהוא נתן לי ואמרתי לעצמי אני נירגעת רוצה לנסות לבד עוד בלי כל הכדורים והבדיקות האלו... הורדתי לחץ ... ואני כרגע מנסה בלי לחץ..
    אבל עדיי מתעתע בי החשש שאולי יש משהו שמפריע שלא עלינו עליו ...
    בקיצור חפרתי!! חחח אבל יש לי בלאגן בראש! כבר לא יודעת מה אני רוצה מעצמי..

• חחח כ"כ מבינה אותך..
    קחי לך עוד חודש-חודשיים ניסיונות ברוגע, בלי לחץ..
    במידה וחלילה לא תצליחו..( מחזיקה לך אצבעות שכן )
    תעשי את כל הבדיקות שקיבלת ותקחי את כל הכדורים.. כי בסה"כ חבל על הזמן

מאחלת לך ולכולנו הצלחה מהירה :)
  • מסכימה לגמרי עם הדס, גם אני רוצה להכנס להריון טבעי אבל אני אראה אם גם חודש חלילה לא נצליח אז אני כבר אבקש עזרה ,ברור בדרך שרופא אבחר כמובן . טוב גם החודש מחזור היה קצר אז אני חושבת שבכל זאת אני אצתרך לעבור את היסטרוקופיה ולבדוק למה כמות וסת קטנה וקצרה בימים.
  • הדס זה בידיוק מה שאני יעשה יקח לי עוד כמה חודשים בלי לחץ וברוגע ..
    כולם אומרים שמתי שמפסיקים לחשוב על זה ולהיתעסק בזה זה נגיע לא?! חחחח מקווה שיהיה ככה ... בע״ה .. מאחלת לכולנו להיקלט כמה שיותר מהר !!
    שיהיה שבוע מעולה מלא בבשורות טובות ..

• היי מרגו- קודם כל מחזיקה בישבילך מיליון !!!
    מאחלת לי לך ולכולנו להיקלט בע״ה כמה שיותר מהר....
    מה זה בעצם היסטרוקופיה?
    למה את צריכה לעשות את הבדיקה הזו בגלל שהמחזור שלך קצר?
    בכול אופן שיהיה לך המון בהצלחה!
    שיהיה לנו שבוע טוב ומבורך מלא בבשורות טובות

• היי מורני כן אני צריכה לעשות את בדיקה הזאת בגלל שאחרי גרידה יש לי וסת קצרה ויש חשש להדבקיות ברחם. וזה מפריע להריון להקלט.
  • הבנתי יקירה ...
    שיהיה בהצלחה :)
    הלוואי וזה יעזור לך ויקצר את הדרך ל -

אולי באמת יש משהו שמפריע .. ויוכלו לעזור לך עם זה ...

• ברוכה הבאה

• הי מורן ברוכה הבאה לפורוםםםם שיהיה בהצלחה מאמי אנחננו פה תמיד!!!!
    "ישועת ה' כהרף עין"
  • ברוכה הבאה מורן אני גם דיי חדשה פה אני בת 26 נשואה כבר 4 שנים עם שני ילדים מדהימים יהונתן ושירה בני 3 ושנתיים בהתחלה ניקלטתי אחרי שלושה חודשים ולאחר ההריון שוב נקלטתי לאחר שלושה חודשים התאריך המשוער של שניהם היה אותו דבר רק בהפרש של שנה אחרי זה עשיתי הפסקה של שנה עם גלולות ולאחר מכן לקח לי קנה וחודשיים בלי בשביל להיקלט שוב עברתי בשנה הזאת שני הפלות טבעיות והיום ברוך השם אני בהריון בשבוע 12 מקווה ומאמינה לטוב אני רק יכולה להגיד לכולכן שהכל הכללל מלמעלה הוא יודע מתי זה הזמן הכי טוב בשביל כל אחת ואת מכן מאחלת לכולם קליטה מהירה הריון תקיון ועובר בריא ושלם בעזרתו יתברך

סיון
  • הייי בנות יקרות!!!

תודה רבה על התגובות ..

על כול העידוד התמיכה .. אתן ממש מקסימות !!!

שיהיה לכולנו המון בהצלחה !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה