שלום בנות חדשה פה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה אני בת 29 נשואה 4 שנים אמא לילד בן שלוש אוטוטו..
    מזה חמישה חודשים מנסים להיכנס להריון ו..הסיפור כבר מוכר בטח אכזבות בכי וכ"ד...בד"כ המחזור שלי הוא כל 30 יום בממוצע .
    החודש המחזור מאחר ב5 ימים עשיתי בדיקה ביתית אתמול (יום רביעי לאיחור) ויצא שלילי המחזור עדיין לא מגיע וחוץ מכאבי חזה לא נראה שזה הולך לקרות...
    הכי מבאס שעשיתי בדיקה של קליר בלו וזה הראה פלוס ואני כולי קרנתי ופתאום זה היה שלילי לא צריכה לתאר לכם את כמות הנוזלים שירדו מעיניי..
    השאלה היא האם יש עדיין סיכוי להריון ..? ואם כן מתי לעשות בדיקה שוב..?

שבת שלום ...

6 תגובות
עמוד 1
  • הייי רעות
    קודם כל אני גם חדשה פה מנסה כבר 8 חודשים אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ושזה יגיע במהרה :) ודעתי האישית בנושא היא שתעשי בדיקת דם הכי בטוח! הבדיקות הביתיות לא הכי אמינות.. מחזיקה לך

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • ברוכה הבאה רעות לפורום אהוב שלנו שיהיה המון הצלחה ובשורות טובות
  • הלוואי ..מאחלת לנו ולכל הבנות הריונות תקינים ומשעממים..
    ב-ה-צ-ל-ח-ה !

אעשה בדיקת דם יום שני או שלישי אם לא אקבל עד אז..אעדכן אתכן..
  • תעדכני ... !!
    בהצלחה

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • בהצלחה רבה

ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • תעשי בדיקת דם זה הכי וודאי, ותתעודדי כי יש לך ילד כך שזה עניין של זמן...תעשי בדיקות ותעדכני. בהצלחה!

כשיבוא ההריון הוא יבוא בהפתעה :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה