היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, הזמנתי חבילת נופש לאילת, ורק לאחר מכן חשבתי על כך שאני אומנם בשבוע 20 ואני יודעת שאין בעיה לטוס, השאלה היא האם היה עליי להודיע לחברה בה אני טסה על הריון בשבוע 20, בטיסת פנים, מישהי יודעת?
keren
8 תגובות
עמוד 1
לדעתי לא צריכה להיות בעיה אבל עדיף להודיע. לבטל לך את הטיסה לא יבטלו אבל עדיף שידעו. מקסימום תבררי איתם.
עדיף לך ליידע אותם בכל מקרה...
היי אני טסתי לאילת כשהייתי בחודש 7....
לפי דעתי אין מה לחשוש.
חברת ארקיע ביקשו ממני להביא אישור מהרופא שלי ואפילו הוא אמר שאין בעייה
קחי איתך ליתר ביטחון מכתב מהרופא שכתוב על הריון תקין. אני טסתי בשבוע 27 לחו"ל ואפילו לא ביקשו ממני כלום....
הבעיה היא שהטיסה ביום ראשון ואני לא אספיק להביא אישור מהרופא מאחר שהוא אינו עובד גם בימי ראשון, אני בשבוע 20 וכמעט ולא רואים את הבטן, השאלה אם שאלו אחת מכם בכלל ואם אני חייבת להודיע בטיסה פנימית.?
keren
תראי, אני לא הודעתי וטסתי גם בשבוע 20 +- הבאתי אישור מהרופא בכל מקרה בתיק אבל אף אחד לא שאל ואף אחד לא ביקש לראות כלום זה לא מענין אותם כלכך.... ואצלי ראו בטן!
שלום. עד השבוע ה36 זה בסדר גמור לטוס. כל אופן מומלץ לפי יודעים בתחום לקום ולהתהלך במטוס מידי פעם. אגב, ממליץ לך לחסוך בטיסה ולרכוש טיסה זולה לאילת.