היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בסופ"ש הכל קצת משתבש. זה לא שהוא לא אוכל כלום, הוא רק לא אוכל מוצקים.... אז נכון שטרחת והכנת אבל אולי הטעמים אצלך שונים מאלו שבגן ואולי לאמא אפשר לעשות יותר הצגות מאשר למטפלת בגן......
אני מכינה לו בדיוק את אותו המרק שהמטפלת במשפחתון מכינה עם אותם הדברים ודרך אגב אני כבר לא יודדעת באמת להאמין לה שהיא אומרת שהוא אוכל מרק ומחזיק שעתיים אולי לא אכל ורק אמרה לי לא יודעת יוסי מכניס לי את הפרנוייה שלו
אצל אחרים הם יודעים לאכול יפה מאוד
אל תתרגשי ... יש ימים ויש ימים . הבנים שלי דילגו על כל השלב הזה למרות שכל הזמן ניסיתי לעשות שילובים כאלה ואחרים . יאיר למשל אהב מאוד את המרקם של גרבר , תנסי. בקיצור בגיל 8-9 חודשים כבר הושבתי אותם על כיסא ונתתי להם אוכל רגיל (יאיר אהב לאכול מהידיים שלי ולא מכפיות
מקווה שהוא יאכל בסוף. יש לי חברה שהבת שלה אכלה בקבוקים עד גיל מאוד מבוגר ורק בקבוקים ולא היתה מוכנה לאכול כלום ובסוף הלכו איתה לדיאטנית ועם כל מיני דרכים הצליחו להפסיק הבקבוקים