היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שילה לא היה הרבה.. כי אל קנינו עגלת תאומים כשהודיה נולדה. הודיה- עד שנתיים וחצי בערך.. כמעט שלוש.
אבל אני רואה ילדים בגן שלה שהולכים עוד בטיולון.. זה מצחיק אותי..
שחר אני לא זוכרת
בסביבות השנה וחצי ואז השתמשנו רק בנסיעות ארוכות שהיה סיכוי שהיא תירדם
לנו היה טיולון בבית עד שיובל היתה כמעט בת 3, בעיקר כדי שיהיה לה איפה לשבת בהליכות רחוקות או כשהיא לא הרגישה טוב.... אני חושבת שהיא הפסיקה להשתמש בו ביום-יום כשהיא הלכה יציב והיה לה כח ללכת 15-20 דק' בקצב שלה.
הבנות לפני גיל שנתיים כבר לא השתמשו בכלל. בסביבות שנה ו8 איתן כבר לא רוצה עגלה. אני משערת שעוד חודש-חודשיים לא יהיה עגלה יותר. אני לפעמים רואה ילדים בני 4 בעגלה ובחיים לא הבנתי את זה. ועוד מילא הליכה ארוכה, אבל לצאת מהאוטו בקניון ולהוציא עגלה כדי להסתובב בקניון
שולי - אחרת איך הם יוציאו מספיק אנרגיה להרדם בשעה סבירה????? וזו רק אחת מהמטרות
כשיש יותר מילד אחד קטן זה הכרחי בשביל להתנהל.......
הקטנה שלי היתה עד גיל שלוש בערך בטיולון - לא רואה בזה בעיה [email protected]
img] פייס: ortal_hori
לי יש עדיין טיולון באוטו לפעמים אני מוציאה אותו- אם אני יודעת שאני צריכה ללכת עם הילדים הרבה, יותר נוח לי להסתובב עם הטיולון - יש מי שיסחב לי ת'תיק ואת הילדים שהם מתעייפים
אנחנו עם עגלה עדיין.....
בשמת
לנו יש עדיין טיולון בשביל:
התיקים מהגן התיק שלי התיק של הסנדויצים והחטיפים והשתיה הכדור רגל והבובה....
גאיה עד גיל שנה וחצי... ינאי עוד בטיולון כי הוא עוד רחוק מללכת....אז בטח הוא "יהנה" ממנו עד מאוחר
אני עדיין משתמשת בטיולון לפעמים הם נרדמים וזה פתרון מעולה . אני בד"כ מתניידת לבדי וכששניהם נרדמים אז אני מעלה אותם הביתה אחד בידיים ואחד בטיולון כשהם לא מרגישים טוב אז אני גם מוציאה אותה .
לא השתמשנו בטיולון אלא בעגלה רגילה של פג והם תמיד היו עם הפנים אליי
אופק היה עד גיל שנה וחצי כי רום היתה כבדה כדי להיות במנשא
העברנו אותה לעגלה ואופק עמד על (הם היו פנים מול פנים)
ורום היתה עד שנה ושמונה כי היא התחילה ללכת רק בשנה ו-7 חוד'
מאז אין יותר עגלה.
ענבר - אבל אם הילדים יושבים בעגלה בקניון איך הם יוציאו אנרגיה? זה צריך להיות דווקא הפוך... שילכו הרבה כדי להתעייף ולהירדם בשעה נורמלית
שירז הייתה בטיולון עד גיל 3 בערך. מכיוון שאין לי רכב, לכל מקום הלכנו ברגל או נסענו בתחבורה ציבורית, והטיולון היה מאוד נוח
כשיונתן היה בן שנה וחצי, בעלי הפסיק לקחת את הטיולון, אבל לי היה קשה פיזית גם לסחוב את יונתן במקרה הצורך וגם את כל הציוד שלו, אז המשכתי לקחת עגלה, עד שהוא כבר לא היה צריך כל כך הרבה ציוד (בקבוק מים, סנדביץ וחיתול) והוא כבר הלך די יפה.