יום ה 11 לאיחור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בוקר טוב לכולן,אז ככה עדיין לא קיבלתי זה כבר היום ה 11 לאיחור,אתמול עשיתי בדיקה עם ערכת ביוץ ויצא לי שם חיובי זה אפשרי שאני עכשיו מבייצת בלי שקיבלתי עדיין מחזור?,אני עוד מעט רוצה ללכת לבריאות האישה אבל אני מפחדת נורא מלהתאכזב ,פעם ראשונה שיש לי איחור כזה גדול של 11 ימים ואני מרגישה כאילו כל שנייה אני הולכת לקבל ואני לא מקבלת, בנות אנא החזיקו לי אצבעות שהפעם סה היה חיובי בע״ה,מקווה לישמוע היום בשורות טובות

שרית
12 תגובות
עמוד 1
  • היי שרית בוקר טוב,
    מחזיקה לך אצבעות שהפעם זה חיובי בע״ה !!!! שיהיה לך המון המון בהצלחה
    שיהיה שבוע טוב מלא בבשורות טובות
    תעדכני ... ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!!

מחכה בציפייה ובסבלנות .. :-)
  • תודה רבה מורן,אני גם מקווה לישמוע בשורות טובות ומאחלת לך בע״ה שתקלטי עוד החודש להריון אמנן,ולגביי אני לא חושבת שהיה חיובי כי השבוע עשיתי ויצא שלילי אז מה הסיכוי? מפחדת כלכך מלהתאכזב אני לא יודעת מה לעשות זה משגע אותי
  • הייי שרית - קודם תודה לך !!
    הבנתי לפי מה שכתבת שעשית בדיקת ביוץ בכדי לדעת האם את בהריון או לא...
    אני ממליצה לך לעשות בדיקת דם זה הכי בטוח שיש
    אני מבינה שיש את הפחד להיתאכזב מבינה אותך מאוד!
    אבל אין ברירה 11 יום איחור זה הרבה זמן את חייבת לבדוק את זה..
    מחזיקה לך אצבעות!!!
    מעבר לזה תיהיה תמיד חיובית - תחשבי חיובי יהיה חיובי!
  • תודה רבה מורן על העידוד ,אני באמת מקווה לבשורות טובות בע״ה לשניינו כמובן,שהיה לך אחלה יום ,ואני אעדכן בע״ה?

שרית
  • בכיף חמודה
    שיהיו בשורות טובות אמן!

• שרית שיהיה בהצלחה
  • תודה רבה מורן על העידוד ,אני באמת מקווה לבשורות טובות בע״ה לשניינו כמובן,שהיה לך אחלה יום ,ואני אעדכן בע״ה?

שרית

שרית
  • בהצלחה מתוקההההה
    יכול להיות שהביוץ היה מאוחר ולכן הראה לך שלילי לפניי כמה ימים.. אטלי היום יהיה חיובי בע"ה
    תבדקי וכמובן, תעדכניייי
  • שרית היקרה ממליצה לך לעשות בדיקת דם הכי בטוח -האיחור כבר די גדול,מחזיקה לך אצבעות ,בשורות טובות.

• [
  • איחור כזה כבר מסמל אופטימיות, או שניקלטת או שהגוף ממש אוטוטו מוכן להיריון, בקרוב...ככה אני הייתי מתסכלת על זה. הכי חשוב לא להיות בלחץ!!!
    כמו שמרגו אמרה, הכי בטוח בדיקת דם (בטא). בשביל מה כל הלחץ הזה, כן? לא?
    מקווה לשמוע בשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה