היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני פשוט לא מבינה מה קורה איתי. כל חדשות, סרטון, הודעה על התעללות בפעוטות פשוט גומרת אותי נפשית!!!!! אחרי שראיתי עכשיו את הסרטון על האמא שמכה את התינוק שלה, וראיתי רק כמה שניות כי לא הצלחתי נפשית לראות הלאה. פשוט התמוטטתי!!!! ממש ככה!!! זה מתחיל בהלם, ממשיך לדמעות, צעקה קטנה של - שמישהו יעצור אותה - ואז ממש התמוטטות!!! ראש למטה בין ידיים והרגשת חולשה בכל הגוף!!! אחרי זה הדימיון שלי פשוט על הפנים. אני שמה את הדמות של נטלי שלי במקום התינוק ההוא ואני עוד יותר מתמוטטת. הלכתי עכשיו לשירותים (אני בעבודה) ופשוט בכיתי בכי קורע. אני בלי מצב רוח - ממש ממש ככה!
העיניים שלי נפוחות ואדומות, הלב שוקע בתוך ים של דמעות ואם אני אראה את השניות הראשונות שוב פעם אני פשוט יתמוטט שוב.
מה קורה לי?
10 תגובות
עמוד 1
זה נורמלי מאוד...מה שאת מרגישה את אמא מאוד רגישה ואוהבת זה סרטון מאוד קשה לצפיה
כל כך חזק!!!!???? אבל ממש חזק!!!! עד כדי כך שזה מפריע לי בתפקוד בעבודה כל פעם שאני נזכרת ממש בשניות הראשונות של הסרטון שרק אותן ראיתי אני בוכה שוב ושוב.....
נשמה, כנראה שהרגש שלנו נהיה חשוף יותר אחרי כל לידה! את בסה"כ 7 חודשים אחרי לידה! כנראה שההורמונים שלך עוד לא נרגעו, וזה לטובה.. ההורמונים שלך גורמים לך לאהוב את נטלי ואוריאל, להתדעדע אליהם כ"כ! ולשמור עליהם שלא יקרה להם כלום!
וכן.. הם גם גורמים לך להיות רגישה בטירוף!! אל תכניסי את עצמך לסרטים האלה.. גם אני הייתי ככה, אחרי כל סיפור התעללות מדמיינת את אמונה בסיטואציות מבחילות! ב"ה שיש לנו שפיות שגורמת לנו לא להגיע למצבים כאלה בחיים..
א. לא לראות ולא לקרוא דברים מסוג זה. אני אישית מתרחקת. יש סדרה שעד הלידות מאוד אהבתי "חוק וסדר - מדור מיוחד" מאז אני כמעט ולא רואה, עושה לי רע מאוד.
ב. אם מרגיש לך שהתחושות המראות והקולות האלו עושים לך מאוד רע ומשבשות לך את החיים אולי זה הזמן לפנות לייעוץ מקצועי...
ג. הקשר שיש לנו עם כל ילד הוא שונה, האהבה אינסופית ובלתי ניתנת למדידה, אבל הקשר עצמו, הצרכים היומיומיים, הדרך להבעת האהבה היא שונה, כי כל ילד שונה....וזה ממש לא בהכרח מצביע על דיכאון לאחר לידה...
אין לי מושג על איזה מקרה את מדברת .. ואולי טוב שכך .. זה נשמע זוועה .. לך שולחת
אני לא שמעתי/ ראיתי אבל בהחלט מזעזע מה שקורה בזמן האחרון... העולם התחרפן
ראיתי את הסרטון היום בפייסבוק !!!!!!!!!!!!!!!
מזעזע !!!!!!!!! לא הייתי מסוגלת לראות את הכל !!!! אלוהים הילדים שלה הסתכלו עליה היא בטח עשתה את זה גם להם !!!!!!
עונש מוות ! ולפני העונש מוות עינויים קשים !!!!!!!
גם לי התמונה הזאת לא יוצאת מהראש ! כמה רוע !!!!!!!
גנית
אני אפילו לא רוצה לראות....
אם אתן רגישות תמנעו מלראות דברים כאלה- הכי טוב... כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר