דימומים שבוע 11+5 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתה מפחד..יופ חמישי שישי ביליתי במיון נשים וזאת בעקבות דימום. יש דופק והכל תקין מבחינת העובר אבל יש דימומים, לא כבדים כמו ווסת אבל עדיים יש.
    קראו לזה הפלה מאיימת...אני מפחד, אני מפחדת ללכת לעשות פיפי ולגלות שיש דימום.
    הרגע הלכתי לשירותים ואכן יש דימום, הרופא במיון אמר לי אם יש דדימום רציני וכבד לגשת שוב למיון אם יש דימום"קל" אין צורך.
    מה לעשות?מישהי מכירה מקרים כאלו?למה יש לי דימומים?
    בא לי לבכות
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תשתדלי לנוח תשתי המון מים

מתפלללת שהדימום יעבור -תרגישי טוב

• תנוחי ותשתי מלא !!!
    דימום זה משהו שיתכן בתחילת הריון, יתכן והרחם שלך מנקה את השאריות שנותרו בו ואינן נחוצות.
    בכל מקרה תעקבי אחרי זה ושוב תנוחי מלא מלא

נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • מישהי יודעת אולי לגהי חיסון אנטי D?
    קיבלתי יום חמישי האחרון השאלה אם אני צריכה לגשת לקבל עוד אחת עכשיו?
  • זה יכול לקרות בגלל כמה סיבות.....
    היפרדות קרומים, שליה נמוכה, אם היית עם בן זוגך או לא, סתם ככה...
    זה יכול להיות תזוזה של העובר (היתה לחברה שזה קרה לה בגלל זה)

אבל אין לך מה לדאוג!!! פשוט תשכבי, ותשתי. (לשכב זה הכי מומלץ) אם את עובדת כמובןןןןן שתוציאי מחלה
    הצלחות!!!!! בשורות טובות אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה