ריאלטי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נורא מעניין אותי דעתכן
    אני רואה שעושים סוג של ריאלטי על דודו ובטי קפרא (האח הגדול) שמלווה אותם בתקופת ההריון.
    ואני תוהה לעצמי האם הייתי רוצה לעשות דבר כזה.
    תשובה לגבי עצמי היא לא אחד מוחלט.
    במיוחד היום כשאני יודעת עד כמה הריון הוא לא דבר כל כך פשוט וקל.
    אני שומעת פה על כל כך הרבה סיפורים שונים של הריונות ושסיום תקין ובידיים מלאות זה לא הדבר הברור מאליו
    ובטח ובטח לא הייתי רוצה שכל עם ישראל אחות והשכנים יבחנו את ההריון שלי בטריליון עיניים (לא שזה לא קורה אבל לפחות אני לא משתפת עם זה פעולה

4 תגובות
עמוד 1
  • איפה את רואה ריאלטי עליהם?
    [/url
  • הם רוצים להתפרסם ולקבל דברים חינם

אז ממש לא מפתיע שעשו זאת...
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• גם אני לא הייתי רוצה לדבר על ההריון שלי - אני יותר מידי רגישה בנושא של הריון

• אני לא הייתי רוצה שיכנסו לי לחיים בשום סוג של ריאליטי, לא סתם כדי לבחון אותי ובטח שלא כדי לבחון אותי במשך תקופת ההריון...
    אבל יש אנשים שיעשו הכל בשביל 15 דקות של תהילה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה