-
אני חושבת שאף פעם אין תאריך אחיד שמתאים לכולם ואם המחיר היה טוב והכל הסתדר אז...
-
כשהקרבה היא אחות ברור שהוא חסר התחשבות.
אלא אם כן זה התאריך היחיד שהיה לאולם בהנחה.
-
אירוסים זה לא באולם- זה אצל המשפחה...
ובוא נגיד ששיקול כלכלי אין לו...
-
גם בעיני זה חוסר התחשבות בסיסי מאוד....
אמרתם לו משהו?
למה את צריכה לחץ נוסף גם מהצד שלך? לא מספיק מה שיש עלייך????
-
כבר פתחתי על זה שירשור
אחותי וגיסי עתידים להתחתן ב"ה .
אחותי המקסימה קבעה להתחתן חודש אחרי ..
וגיסי האדיוט קבע בול בתאריך המשוער שלי וזה אחרי שהוא שאל מתי אני צריכה ללדת . לפי אופי הלידות שלי סביר להניח שהברית שלנו יצא ביום חתונה או חינה שלו וזה ממש חוסר התחשבות (בעיקר במשפחה שלהם)
אירוסים זה פחות קריטי בעיני , אבל גם מעצבן . כאילו מה ??? חסרים ימים בשנה ???
-
אני חושבת שכן צריך מידה של התחשבות... אבל לא תמיד ערים ומודעים לכל דבר...
כשאני התחתנתי, אז אחותו של בשן היתה בהריון, לא ממש ידעתי באיזה שלב ומה התל"ם שלה, כי אצלם לא מדברים על שום דבר, הכל זה ברכה סמויה מן העין, והסתבר שתאריך החתונה שלנו נקבע בדיוק יומיים לפני התל"ם שלה, אמנם בסוף היא ילדה אחרי שבועיים, אבל זה ממש לא נקבע במתכוון....
-
כדאי להתחשב - אבל - לפעמים זוג צעיר לא מבין מה זה להיות בחודש תשיעי או אחרי לידה וכו'.
אחות של בעלי היתה בתחילת שמיני בחתונה שלנו (התחשבנו בה ולא עשינו חתונה בחודש תשיעי שלה למרות שהתאריך היה יותר טוב בעינינו), אבל עדיין - גם להיות בחודש שמיני זה מבאס והיא ילדה ממש בתחילת תשיעי.
אני ילדתי בשמיני - ככה שבתיאוריה מי שהיה קובע לי חתונה בשמיני היה דופק אותי (גם אם לא התכוון).
מצד שני - אנשים רוצים להתחתן - את מעידה כאן שאת ואחותך יולדות בהפרש של חודש - אז אחיך צריך לדחות את החתונה בעוד חודשיים כדי שלא תהיו בתשיעי בחתונה שלו? (במיוחד שהמשפחה שלך דתית)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
תלו במה- אם זה בטיול לחו"ל אז ממש לא צריך להתחשב,
אבל לידה?
-
אני גם חושבת שצריך להתחשב...
זה בעיקר מצופה ממשפחה קרובה...
"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
-
כן הייתי מצפה להתחשבות כלשהי ממשפחה ממדרגה ראשונה.
מהצד זה נשמע כמו "דווקא"
-
יעל, אני ואחותי ממש לא צריכות ללדת בהפרש של חודש.
אני אמורה ללדת בסוף מאי והיא בסוף ספטמבר...
ולגבי התאריך של החתונה אני עוד מבינה את זה - יש אילוצים לאולם, לזוג, עלויות...
אבל לגבי מסיבת אירוסין פרטית בבית של המשפחה שלה?? מה הקטע בלדחות את זה בשבועיים??
אני אמורה ללדת בסוף מאי - שבוע אח"כ ברית, ושבוע אח"כ יש לאחיינית שלי בת מצוה והוא תקע באמצע (בתאריך המשוער של הברית) גם אירוסין....- מה הבעיה להתחשב??
-
אני חושבת שצריך להתחשב במשפחה, אמרת לו משהו?
אצלנו גיסתי קבעה קידוש לבת שלה (שנולדה כחודשיים לפני נווה) בתל"מ שלי שהיה בשבת, זה כל כך עצבן אותי שאמרתי שאני לא הולכת, ובסוף באמת לא הלכתי כי יום לפני ילדתי, אז דפקתי אותה
-
מצחיק שאת שואלת...
אני הייתי אמורה להתחתן בתל"מ של אחותי.....
כולם הרימו גבה ולי זה לא הזיז...(ממש לא הבנתי את משמעות הדבר בזמנו)
אחותי ביקשה שאזיז ולא הסכמתי כי כבר סגרנו עם האולם
(כשאני חושבת על זה עכשיו - ממש אגואיסטי מצידי
-
יואוו שליגי איזה קטע
[email protected] img]
פייס: ortal_hori