היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל הכבוד? או שערוריה? אם מניקה את בנה בן ה4 על שער הטיים
13 תגובות
עמוד 1
לדעתי גועל נפש !!!!!!!!!!!
מה היא צריכה לפרסם את זה !!! למה ילד בן 4 צריך לינוק
בעיני זה נראה קצת הזוי, אבל לא שופטת אף אמא.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
רשום שהוא ילד מאומץ... איך בדיוק היא מניקה אותו? לדעתי גיל 4 זה קצת הגזמה אבל שכל אחד יעשה מה שעושה לו טוב. יותר מרגיזה אותי הכותרת. אם לא הנקתי עד גיל 4 (או בכלל) אז אני לא מספיק אמא???
האמא הזו מגזימה כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
בעיני יצר הפרסום של אנשים מעביר אותם על דעתם... בקשר להנקה עצמה זה לא כל הכבוד וגם לא שערוריה, כל אחד עושה הטוב בעיניו - כל עוד זה לא פוגע באף אחד אחר...
שולי!!!! את לא מספיק אמא!!!!!
גם לי אין כ"כ דיעה בנושא .. מצד אחד זה נראה לי מוגזם אבל מצד שני , מי אני ? !
התמונה קצת חולנית
ענבר! לא הנקת? צריך לשלול ממך את האמהות! הזנחה פושעת! אותך לרווחה! את כנראה לא מספיק מבינה את הצרכים הפיסיולוגיים והנפשיים של הבנות ולא מתיחסת אליהן כמן לבני אדם קטנים במידות
לא ממש יודעת איך להגיב לזה...
אני חושבת שהכי חשוב שאמא תהיה שלמה עם עצמה, לא משנה אם היא בוחרת להניק או להזין בתמ"ל...
התמונה לא נעימה בכללל ונראה מאוד מוזר
שכל אחת תעשה מה שטוב לה. אני בכל אופן, לא רואה את התרומה לזה ובטח ובטח שלא הייתי עושה את זה.