אמהות לילדים בגילאים 8 חודשים ומעלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לדעת האם גם אתן חוות איזשהו משבר כרגע
    מאבק בשינה, חוסר עצמאות, תלות קשה של הילדים?
    בעיות התנהגות כאלו ואחרות?

או רק אני???

11 תגובות
עמוד 1
  • ירדני, אמרנם הבת שלי עדיין לא בת 8 חודשים, עוד כשבוע וחצי תהיה 8 חודשים.

אבל מה שאת אומרת מילה במילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כ"כ קשה אני פשוט לפעמים אובדת עצות!!!!!!!!!!!!! יש לה בעיות שינה ובעיות הירדמות קשות ביותר... עד שהיא נרדמת היא עושה לי את המוות ממש מתישה את עצמה והיא נורא עייפה ולא נותנת לעצמה להירדם!!!
    כל צהריים וערב זה סרט עד שהיא נרדמת פשוט לוקח שעות עם המון בכי..

גם מבחינת עצמאות.... היא לא ממש רוצה לשחק לבד על המשטח פעילות, בוכה דיי הרבה כל הזמן רוצה אותי

• האמת שכן, באמת התחלנו לחוות את כל מה שאת מציינת פחות או יותר מגיל 8 חודשים.
    בגיל הזה תינוקות מתחילים לפתח חרדת נטישה וזה מערער את כל בטחונם...
    בשלב הזה הם מתחילים להבין שהם לא לבד ושאמא זו ישות נפרדת שמטפלת בהם, מצד שני הם עדיין לא מצליחים להבין שאמא תלך ותחזור, אין להם עדיין תחושת זמן...
    אחרי גיל שנה זה אמור לעבור
  • השאלה שאיתה אני מתחבטת זה בעצם איך לטפל בזה.. הרי ברור שמצד אחד לא ארצה שחלילה היא תחשוב שאמא לא חוזרת או שתרגיש שאין לה תמיכה, מצד שני עבורה לדעתי בכל אופן חשוב כן להמשיך בשיגרה כן לשד "עסקים כרגיל" ולהשכיב למרות הצרחות ולהמשיך כמו שהיה על מנת שילמדו אני באמת לא יודעת מה הדרך הכי טובה לטפל בזה...
    בהתייעצות עם הגננת שלה שעברה לא מעט בחייה בתור אמא בתור סבתא
    היא ייעצה לי לא להיכנע להמשיך כרגיל גם אם היא בוכה כי רק ככה היא תעבור את השלב הזה ותצא ממנו מאוד מחוזקת..
    לרגע חששתי שאולי התחרפנתי בעצמי...

• זה הגיל של פחד מנטישה, לכן התלות וחוסר העצמאות.
    תתנחמי בזה שזה תקופתי ועובר לאט-לאט...

• קפיץ קפוץ....
    אודה לכמה שיותר תשובות למען השפיות

• אני למשל לא מאמינה בלתת לה לבכות אלא לבוא ולהרגיע אותה ושהיא תדע שאני שם בשבילה. מה שכן צריך המון המון סבלנות...

התייעצתי עם יועצת שינה והיא אמרה לי כשאני מרדימה אותה בצהריים (אני מרדימה אותה במיטה שלי) אז לשכב לידה וללטף אותה עד שתירדם וזה לוקח המון זמן לפעמים!!

• ועוד משהו
    המון פעמים עד שהיא נרדמת היא מחזיקה את עצמה בכוח לא לישון, העיניים שלה חצי עצומות, והיא צורחת, מושכת את המוצץ , וזזה עם הגוף כדי לא לישון אבל היא בעצם עייפה נורא
    קראתי, ולצערי זה נכון בגיל הזה מתחילות בעיות השינה וחרדת הנטישה

• אהההההההההההההההההההההההההה מטורפת על השובבות שלנו - אין עליהן

ומה זה זה התשובה שלי לא מספיקה? חצופה!!!!!

אם לנועם שלי זה קורה אז ברור שזה יקרה גם לשאר הילדים

• אצלי גם יש עכשיו בעיות בשינה ותלות של שי-אל... בגיל הזה מפתחים חרדת שינה שזה פחד מפרידה מההורים תקראי על זה באינטרנט

• לגמרי מאמי
    את לא לבד!

• מאמי הבת שלי מגיל 8 חודשים לא ישנה לילה רצוף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה