יש לי בת בונקר :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה משהו!!!
15 תגובות
עמוד 1
  • חח גם עידן בונקר, לא מספר כלום
  • אני הרגלתי את גאיה שאני כמו דורה החוקרת
    איך היה?מה למדתם?מה ציירת?עם מי שיחקת?לאן היה הבוקר הטיול? מה אכלת לארוחת בוקר/צהריים/ ארוחת ארבע?

היא יוצאת מהגן לא מפסיקה לספר.."אמא תשאלי מה אכלנו..תשאלי אם היינו בארגז חול" חחחח הכל אני חולבת ממנה

היה קטע פעם שחברה שלה מהגן סיפרה במפגש בוקר שמחר ביום הולדת שיעשו לה בגן אמא שלה תביא עוגת פרפר...אז אני חברה טובה של האמא וסיפרתי לה והיא אמרה לי אוי ויי ואני תכננתי להביא עוגה פושטית כזו שוקולד עם סוכריות..מזל שיש את גאיה..היא עבדה כל הערב ולמחרת ביום ההולדת בגן היא הביאה לבת שלה עוגת פרפר והיא היתה מאושרת!!!!!!!!!
  • יונתן גם בונקר.
    לפעמים פתאום בא לו לשתף והוא מספר כל מיני סיפורים מהגן (חלק מצחיקים).
    לפעמים כשאני שואלת אותו מה הוא עשה/אכל/ספרו להם הוא אומר שהוא לא זוכר
  • גם אני כמו לירון הפכתי לדורה החופרת...
  • גם אני חוקרת וחולבת
    לא תמיד זה עוזר לי אבל יש פעמים שכן

• חח איזה מצחיק זה
    [email protected]

פייס: ortal_hori

• אוי בונקר מאוד מוכר לי השם הזה
  • גם רעי לא משתף...

"היה כיף", "אכלנו קוסקוס..."
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אצלנו הנסיכה מספרת הכול, בפרטי פרטים, כולל מה הגננות דיברו בטלפון
  • אצלנו זה מסתכם ב: איך היה ? "
    והוא עונה : "כיף"
  • שחר מאוד משתפת,אבל זה לא קרה בבת אחת, צריך להתמיד ולשאול גם אם לא מקבלים תשובה.
    צריך לשאול שאלות מובילות למשל, איזה צבע היה לחולצה של הגננת X או Y ?
    שאלות אפילו על פרטים קטנים כאלה יכולוים להוביל לשיחה שלמה...
    אפשר גם לשאול "מה היה מעניין היום בגן?"
    ואם יודעים שהיתה חוויה מיוחדת בגן (חוג,הצגה, הפעלה, יצירה מסויימת וכד') היום לשאול שאלות בנושא-ההפעלה היתה עם מפעיל או מפעילה?, ליד מי ישבת , וכאלה שאלות...על פרטים קטנים שיובילו את הילד להיזכר בעוד פרטים.

• גם שלי בונקר. היה בסדר. אכלנו שניצל. שיחקתי עם X. זהו
    לפעמים בלי שום הכנה היא פתאום מספרת איזה מקהו דרמטי. איך לא סיפרת קודם???
    היא פעם סיפרה לי ככה בדרך אגב לפני השינה ש״אתמול (בנקודה כלשהי בעבר) הלכנו לדואר וראינו איך עובד דוור״. כאילו זה חתיכת מאורע. איך היה אפשר לא לספר?

• גם נגה שלי הייתה ככה! עד שהחלטתי שאני יורדת ממנה ומספרת לה על עצמי- המטרה הייתה ללמד אותה לשתף. סיפרתי לה הלכתי ללימודים ושמעתי שיר כזה וחשבתי עלייך ואכלתי ככה וישנתי ונהגתי וחשבתי וכתבתי וציירתי..
    לאט לאט היא גם למדה לשתף. יש ימים שהיא מתחילה ואני ממשיכה לדובב אותה ויש ימים שהיא לא מספרת ואני לא שואלת. אבל מאז שאני משתפת אותה היא ממש נפתחה והיא מספרת בשפע.
    ]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה