היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חוזרים לרופאה! אל תסכימי לאבחנה לא נכונה זה התפקיד שלה להגיד מה יש ואיך לטפל
אבעבועות רוח???? חזרי לרופאה אולי האבחנה תשתנה או שהיא תוכל להרגיע אותך. לפעמים רואים משהו אחר לאחר מס' ימים.
תעדכני והחלמה מהירה ונשיקה לליעד
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק [
חמודה אני מזמן לא מקשיבה לרופאים לכי שוב ושוב עד שזזה יטופל....
שבי להם על הוריד הראשי
באמת לא נשמע כמו אדמדמת... הרופאה שלנו אמרה שעד כ48 שעות אחרי ירידת החום הפריחה אמורה לעבור וזה אכן מה שקרה לנו... תלכי שוב לרופא לחוות דעת נוספת, כמו שכתבו לפניי, לפעמים לוקח כמה ימים עד שהסימפטומים נהיים ברורים יותר... זה נשמע יותר כמו אבעבועות רוח מאשר אדמדמת...
החלמה מהירה לליעד!
אולי יש לו הפה והטלפיים כמו שהיה לרז??? זה ממש אותם סימנים. תסתכלי בלשון שלו אם אין פצעים
תראו בנות העלתי בפייסבוק תמונות שלו מהיום.. ממש אפשר לראות את הפצעים.. יואו אני אלך מחר לרופאה שוב, אני כבר מה זה מתוסבכת!!! נופרי אני אבדוק לו מחר על הבוקר מאמי, משתגעת כבר לדעת מה יש לו!
ראיתי את התמונות! יש לו חום? תבדקי מחר אץ הלשון יש לו תיאבון? כי כשיש את הפצעים האלה זה כאבי תופת ואי אפשר אפילו חשתות
היה לו חום 3 ימים רצוף מאמי ואז בהפתעה ירד לגמרי
החום ירד זה כבר שיפור... הוא מגרד?? כי אבעבעות רוח מאד מגרדות..ויש משחה שחייב למרח אחרת יהיו לו צלקות
זהו זה בדיוק העניין שנראה שהוא בכלל לא שם לב לזה ושזה לא מפריע לו , כאילו הוא רגיל כזה..
אז זה לא אבעבועות... אולי זה פצעי לחץ מהחום זה גם קורה...
הכי טוב שתלכי שוב לרופא
תראי אדמדמת זה לא בתכלס זה נראה ממש ממש ממש כמו אבעבועות רוח אבל המוחלשות בגלל החיסון אני לא מצליחה להיזכר אם בגיל חצי שנה מקבלים חיסון לאבעבועות אם כן אז זה יכול להיות להב למשל קיבלה בגיל שנה, קצת אחרי פתאום יצאו לה פצעים כאלו שלא גירדו ולא כלום והרופאה אמרה לי שהחיסון לא מונע את המחלה לגמרי ואם היא מופיעה אז זה בצורה מאוד מוחלשת.
או שזה פשוט עקיצות
חיסון לאבעבועות הוא בשנה... לדעתי זה יותר עקיצות כי גם לשי-אל יש כמה כאלו על הגוף...
אבעבועות כמחלה זה מאד מגרד וללא טיפול זה מטפשת אפילו לעיניים (היה לי אבעבועות בגיל שנתיים וזה היה מזעזע בעיניים היה לי נקודות אפילו בתותי
הבנתי אז זה כנראה עקיצות ככה זה נראה ככה יש גם לנועם וללהב וזה עקיצות
ולילוש שוב תינוק שקיבל חיסון לאבעבועות זה לא אומר שזה ימנע את המחלה לגמרי אבל בדרך כלל זה יחליש אותה אצל להב זה בא מספר פצעים של אבעבועות, לא גדולים, ולא מגרדים בכלל בא והלך