איך מתמודדים עם ימים קשים? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש ימים שרע לי ואני לא סובלת אף אחד אפילו לא את עצמי.
    מאז שהתחלתי להזריק דקפפטיל (3 שבועות כבר) יש לי דאון רציני כל 4 ימים.
    אני לא מוצאת מקום לעצמי ואין לי חשק לכלום, אני מסתובבת כמו זומבי.בעלי מנסה כמה שיותר לא להיות בבית ולעבוד המון שעות ולהניח לי לנפשי כי הוא יודע שאני רגישה לכל דבר וזה יכול להוביל לריב על שטויות. אני מאוד מעריכה את ההבנה שלו.
    מי עברה תקופה כזאת? איך התמודדתן עם המצב? איך הגיבו הבעלים שלכן?
    נכון שזה זמני וזה עובר?

אוףףף כמה סבל צריך לעבור בשביל להביא ילדים לעולם...
8 תגובות
עמוד 1
  • היי...
    כולנו כמוך !!!!
    בעלי משתדל לתמוך ולעודד ...
    אבל אני ממש מבינה אותך גם לי זה קורה המון בטיפולים בגלל זה החלטתי שאני עושה הפסקה וכבר שנה שאני לא עשיתי טיפולים ועכשיו אני חוזרת ובגדול !!!
    ואני ממש ממש בדיכאון רק מהמחשבה על הטיפול וההרגשה שמתלווה אליו .
    מאמי תשתדלי לא להוציא את זה על בעלך והכי חשוב שתלמדי מזה רק את הדברים החיוביים . אני למשל מרגישה שאני ובעלי ממש התקרבנו בגלל הטיפולים ...
    זה זמני וזה עובר ובע"ה כשתהיה תוצאה חיובית את תודי לה' גם על התקופה הזאת .
    איך מתמודדים ? שאלה טובה ...
    כול אחת ומה שהיא מרגישה אני למשל משתדלת לא לדבר על הנושא פשוט להיות כמו רובוט ולעשות דברים שעושים לי כייף כמו קניות או אני אישית לפני הטיפול יוצאת לנופש ורק אז מתחילה טיפול וכו'...
    מאמי שיהיה בהצלחה מקווה לשמוע בשורות טובות בקרוב !!!
  • זה לא פשוט בכלל !!! פשוט צריך להיות עד כמה שאפשר להקיף את עצמך בסביבה תומכת ולנסות להעביר את הזמן לצאת להליכות עם מוזיקה באוזניים שירים שמחים ומקפיצים
    לראות סרטים מצחיקים ובכלל כל מה שעושה טוב
  • בעלי ממש נרתע מהזריקות כשהוא יודע שזה הזמן להזריק הוא בורח מהבית... ולי זה קצת מפריע. אני לא מצפה שהוא יחזיק לי את היד בזמן שאני מזריקה אבל בכל זאת אני מרגישה די לבד בעניין הזה. חשבתי שגברים זה בכל זאת עם חזק אבל מתברר שבמקרה הספציפי שלי זה לא כל כך נכון. אבל בזמן האחרון כשהוא לא נמצא בבית בזמן הזה הוא מתקשר להזכיר לי.. אולי גם לו זה קשה והוא מתמודד בדרך שלו..
  • אני מנסה כמה שפחות לשתף את הבעלול, כי הוא יותר רגיש ממני....
    לי אין בעיה להזריק, אני גם לא חושבת על זה כל היום...
    בזמן הזריקה פשוט מנסה לסיים עם זה כמה שיותר מהר ולשכוח מזה עד למחרת באותה שעה....
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אז זהו שדווקא עכשיו בא לי להתבודד, אני יודעת שלהיות לבד זה לא טוב ושזה עושה יותר גרוע ואז שוקעים בדיכאון. אבל אני לא סובלת אף אחד ,אפילו שיחות אני מסננת. אבל כשאני מרגישה יותר טוב אני מחפשת לי עבודה בכוח משהו להתעסק בו.
  • תנסי סרט טוב,
    שיחת טלפון עם מישהו קרוב....
    אמבטיה חמה....
    מקווה שהרגשתך תשתפר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• גם אני בעד אמבטיות ארוכות , קטורת ושתייה טובה\בריאה\סחוט טרי

• אז כמו שהבנת את ממש לא שונה, התחושות והרגשות שלך זהות לכולנו, לכל "הנרקמוניות ", גם לי יש המון מצבי רוח ועם כל הכבוד לבעלול הוא זה שמזריק לי את הזריקות יודע להוריד פרופיל בתקופה הקשה הזו , אין לי ספק שגם ההתמודדות שלו קשה אבל בואי לא נשכח שכעבודה הזו להביא ילדים היא שייכת לשנינו ,וכמו בכל דבר שהוא של שניים צריכה להיות שותפות הבנה וגם הקרבה ,חלק גדול מהעניין זה הביחד והתמיכה ...
    כמו שהבנות רשמו לך תעשי הליכה עם מוזיקה - זה מאד משחרר ,
    אמבטית קצף מפנקת ...
    אפילו לקרוא ספר טוב ..

המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה