היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות המון זמן שלא נכנסתי... רציתי רק לשתף לא מזמן חזרתי לעבוד. ואם עד עכשיו פיזזתי לי ועפתי על עצמי - "כמה כיף לי להיות אמא ל-3 קטנטנים.." אז ברגע שחזרתי לעבודה הכל התרסק לי בפנים. תחשבו שכל אחד מהקטנטנים שלי במסגרת אחרת.. היה לי מאוד מאוד קשה להיפרד מאביתר. במובן מסויים למדתי לשחרר (והוא נמצא בידיים מעולות) ואני מרגישה שזה "עלה" לי בקשר איתו... כאילו התרחקנו
אין לי עצות מועילות(או שכן? אבל לא לפה...)....חצי משרה זה משהו שלא כל אחת יכולה להרשות לעצמה במדינה כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
שלט חמוד שראיתי-
Good Moms Have Sticky Floors, Messy Kitchens, Dirty Ovens, Piles of Laundry, And Happy Kids
מיכלוש תודה גנבתי לפייס
מיכל - זה בדיוק מה שבשן ואני אומרים, רק במילים אחרות