היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו אחרי שאתן מסיימות להתקלח איפה אתן מניחות את המגבת? כיסא? מיטה? בחזרה במתלה? לילה טוב
18 תגובות
עמוד 1
אז ככה, מעל האבטיה יש את המוט של הווילון, אז אחרי הניגוב אני תמיד מניחה את המגבת, על המוט כדי שהמגבת תתייבש
אני - על מתלה שתלוי על הדלת בחדר השינה הבנים - על הדלת בחדר שלהם יאיר - על הדלת של המקלחת מגבת לניקוי הפנים - על מתלה שבמקלחת
חה חה זה סקר הזוי
לי ולתהילה יש חלוקים אז בדרך כלל תולים אלא אם כן זה הולך לכביסה בעלי באופן קבוע מתנגב וזורק לכביסה
את שלי במתלה מאחורי הדלת בחדר שינה . את המגבת של ספיר על הדלת. וליעד כמו כל גבר מצוי זורק על הריצפה
על הדלת את של כולם
אני תולה חזרה את החלוק על המתלה..מתנגבת תמיד רק בחלוק נועם- מתנגב ותולה או על הדלתות..או על העגלה של ינאי או בכסא בפינת אוכל..מוציא אותי מדעתי שמישהו יכנס ויראה מגבות על הדלתות והכסאות..גועל
אצלנו כל המגבות תלויות מאחורי הדלת באמבטיה, חוץ מהמגבת של השיער שתמיד נרטבת בצורה קיצונית אז אותה פורסים על הוילון באמבטיה.
בחדר של הבנים יש מתלה גדול . שלהם תלוי שם שלי בד"כ בחדר שלי על הדלת
טוב אז אני מודה באשמה .. אני זורקת את המגבת על המיובה ובלילה אני מעיםה אותה לריצפה ( כי היא מפריעה לי לישון )
את המגבות של הבעל ושל הילדים אני תולה ישר על המתלה שמאחורי הדלת ..
כל מגבת יש לה מתלה שלה, חוץ מבעלי - הוא חייב לזרוק אותה בכל מקום חוץ מהמתלה [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אני יוצאת מהמקלחת עם המגבת על השיער ונכנסת ליטה. מורידה את המגבת רק אחרי זמן מה. ואין לי יותר מדי מה לעשות עם המגבת אלא לזרוק לרגלי המיטה.
על הדלת
על אחת הדלתות
תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
לרוב אני מניחה על השידה, בשן עובר אחריי ותולה על המתלה, אלא אם בשן לא בבית, ואז פתאום אני זוכרת לתלות את המגבת ישר על המתלה
תולה לייבש
אני משתמשת בחלוק- תולה אותו על הדלת של חדר השינה, בקצה כזה שישאר מקום לפרוס את המגבת של אוריאן ארז תולה במתלה באמבטיה את של עידן אני תולה על הדלת של החדר שלהם