בעיה בעבודה - צריכה עצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עובדת אצל קצין בטיחות בתעבורה.

דרכנו העובדים מקבלים רכבים צמודים וכל זה...

עכשיו פעם בחודש אני בודקת מד אוצים ברכבים לדעת מתי הם צריכים לעשות טיפול...

הבעיה היא שמתחיל להיות לי קשה... זה לא קל לעבור רכב רכב לפתוח ולבדוק מה מד אוץ שלהם. מה שכן יש רכבים שחונים ממש צמוד... וזה מקשה עליי להכנס ולבדוק...

לא מזמן הצעתי למנהל שלי לשלוח כל חודש מייל לעובדים שירשמו לנו מה מד האוץ שלהם וככה נוכל לעקוב...

הוא טוען שכבר פעם ניסה את זה ולא כולם התחייסו למייל שלו... דבר שממש ממש לא נכון...

עכשיו בדקתי אולי 50 מכוניות... עזבו את זה שלא הגיעו לעבודה היום ואני צריכה כל יום לבדוק טם הם נמצאים...

איך אני מסבירה הפעם שקשה לי באמת... כי לפי מה שנראה הוא לא ממשמתרגש מזה שאני בהריון ומטרטר אותי פי יותר....
    [/url
7 תגובות
עמוד 1
  • מממ..

אני חושבת שאם קשה לך, את צריכה לדבר עם המנהל שלך ולחשוב יחד על דרך שבה תוכלי לעבוד ביותר נוחות..

אולי לבקש שיתן הזדמנות פעם נוספת לשליחת המיילים? אולי לדרוש שיחנו את הרכבים במרווחים יותר גדולים?

אם זה לא יעזור, אז לבקש שימצא לך פתרון אחר

• מאמי לבעלי יש רכב צמוד- פעם בחודש מחייגים אליו לשאול את הקילומטראז׳
    אם הוא לא ברכב באותו רגע- הוא חוזר אליהם במהלך היום ומדווח.
    מזה השטויות האלה לרדת לבדוק פיזית?

• החל מחודש חמישי את רשאית על פי החוק לבקש לא לעבוד פיזית - וכאן מדובר בעבודה פיזית.

תדברי עם המנהל שלך הוא אמור להבין
  • ניסיתי...

לא מזמן 2 רכבים חנו צמוד אחד לשני...

והוא ביקש שאני אלך להוציא את הטסט מהרכב ולא הצלחתי להכנס...

חזרתי ואמרתי לו שאני לא מצליחה.

עשה פרצוף כזה ולא אמר כלום.

אני גם דואגת למקום העבודה שלי. הורידו אותי לא מזמן לחצי משרה אז אני דואגת.
    [/url
  • ממי, אני עובדת כמנהלת משרד בחברת הסעות וצמוד אלי גם הקצין בטיחות
  • אצלנו לא מגבילים עובד עם רכב צמוד.

אני עובדת במפעל. ורוב בעלי הרכבים הם עובדי משרדים.

ככה שכל יום הם פה...

ומי שלא מגיע אני פשוט מחכה ורואה מתי הוא מגיע.... ובודקת על הדרך את הרכב שלו.

וזה מאוד מעייף וקשה. במיוחד כשחם בחוץ וקשה לך כבר.

מחר אני אדבר איתו כשיהיה כאן ואגיד לו שאני מתחילה לשלוח מיילים או להרים אליהם טלפון.
    [/url
  • תשמעי. אל תתני לעצמך לסבול, ושלא תגרמי לעצמך נזק. תפני למנהל באופן רציני, וגם בכתב, ותילחמי. לפטר אותך לא יפטרו כל כל מהר כי צריך לזה אישור מיוחד. תעשי ממש בלגן שיבינו שאת רצינית ולא סתם נכנעת.
    בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה