שאלה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה דעתכן על מי שמגיע לקחת את הילד מהגן (ילד בן 5) עם זר בלונים לכבוד יום ההולדת שלו?
    שהייתה אפשרות שהבלונים יחכו לו בבית כשיחזור.......
12 תגובות
עמוד 1
  • רעיון מקסים
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • אני מניחה שהכוונה שלך היא לניקור העיניים מול כל הילדים בגן.
    אני בטוחה שההורים לא חשבו על ההשפעה שתהיה לזה על הילדים האחרים ורק רצו לפנק את בנם. אם הייתי חושבת על זה הייתי מקשטת לילד את הבית ומשאירה לו את ההפתעה לבית.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • אני לא אוהבת...
    אבל לי יש סריטה עם הבלוני הליום...
    מעבר לזה שאחי פעם כמעט נפל מקומה חמישית בגלל בלון שכזה, כל פעם שאני רואה בלון הליום בשמיים אני מרחמת על הילד המסכן שקיבל ואופס עף ללא שוב... חוץ מזה שאני חושבת שיש דברים שמיועדים לבית ויש שמיועדים לגן ואני לא אוהבת שעושים יותר מידי שואו בגן....

• אני אספתי את ליאבי ביום ההולדת 4 ככה מהגן עם בלונים רגילים וניפחתי לו 5בלונים וסידרתי לו כמו זר אבל זה כי לא הייתי בבית לפני ישר הגעתי מהעבודה

• אני חושבת שיש פה קצת "תסתכלו עליי"....
    ובגלל זה ציינתי שזה לצאת מהבית עם הבלונים,כדי ללכת לגן וחזרה (עם בלונים)

לינברי-זה בדיוק מה שעובר לי בראש כל פעם שאני רואה בלון עף בשמיים
  • אולי זה קצת סוציומטי,
    אבל אני חושבת שזה מקסים!
    וכמו שאולי הייתי רוצה שיעשו לי את זה, היית עושה את זה באהבה ענקית לילדים שלי...
  • אני לא חושבת שיש עם זה בעיה, הרי לכל ילד יש יום הולדת וחוגגים לו אחרת וכולם מבינים את זה.

כשילד מהגן של הנסיכה חגג והאחים שלו באו בסוף היום עם מלא בלונים כל הגן שר איתם "היום יום הולדת" ולא נראה לי שהייתה לילדים בעיה עם זה.

• אני חושבת שזה מקסים

• אין לי בעיה עם זה
    כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר
  • מה דעתכן על בעל ששולח פרחים ליום הולדת אישתו לעבודה, למרות שיכל לשים אותם בבית והיא תראה כשתבוא?
    זה אחלה, נכון?
    אותו דבר.
    למה לא לגרום לילד להתלהב מהיום הולדת שלו מול החברים שלו?
    זה בכלל לא סוציומטי. זה כיף לשמח את הילד מול כולם ביום הולדת.

ילדים מקנאים? אולי זו דווקא הזדמנות טובה להורי הילדים האחרים להקנות קצת מידות ענוה לילדם

• שולי, אני מסכימה ולא מסכימה איתך.

דבר ראשון - בעל ששולח כל הזמן פרחים לעבודה זה לגמרי כדי שאשתו תוכל to show off... וזה ראוותני.

דבר שני, ילדים הם ילדים ופחות בוגרים ולכן בעצם העובדה ששימחת את הילד שלך אולי העצבת ילד אחר ואני לא הייתי רוצה לעשות את זה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • גם דרך לשמח את הילד .
    אני אישית חושבת שנדב שלי היה מובך אם הייתי מביאה לו בלונים לגן..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה