היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מכורה ברמות קשות... נכנסת כל חצי שעה כדי לבדוק מה חדש..רק שאף פעם אין לי כוח להגיב... מקווה שאתן סולחות לי.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
תגיבי!!!!!!!!!! קמצנית!!!!!!!
קוראים לי נופר ואני מכורה אליכן אוהבים אותי?
חחח אין לי כוח וזמן.... אני ממש מעורבת בכל מה שקורה בפורום...רק שאין לי ממש זמן להגיב.. חוץ מזה שבתקופה שילדתי כן הייתי פעילה הודות למה שעברנו עם התינוקי שלנו... חלק ממכן בטח זוכרות.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
אניייייי! גם כשאין זמן להגיב, אני תמיד מתעדכנת
אניייייי! גם כשאין זמן להגיב, אני תמיד מתעדכנת
אמי אני אני
הייתי מכורה קשה מודה באשמה....
אחרי כמה חודשי גמילה אני מכורה לייט בעיקר מתעדכנת מה עובר פה על הבנות
גם כשהייתי פה זמן קצר בגלל הריונות שלא צלחו , תמיד קיוויתי לחזור בשל האוזן הקשבת, התגובות המחממות לב והנושאים המעניינים שמעלים כאן. חזרתי ואני מאושרת ורוצה להשאר בע"ש:-). תודה לכולן.
אני
הפורום הזה בהחלט ממכר
אני לא מכורה בכלל - זה פשוט המשכורת הגבוהה שמשלמים לי שגורמת לי להישאר פה
בסדר סיוונוש..אנחנו כבר הרבה יותר טוב.. תודה.... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
בסדר סיוונוש..אנחנו כבר הרבה יותר טוב.. תודה.... "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."