היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז אחרי שלקחתי 5 כדורים ביום, כל יום (חוץ מהפרנטל), כמעט נחנקתי, התפתלתי מכאבי בטן והאבסתי את עצמי בבשר (שכבר יצא לי מכל החורים האפשריים בגוף...
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T www.sh-cbt.co.il
29 תגובות
עמוד 1
עירוי ?
איך הצלחת להגיע לכל כך נמוך?, מקווה שלא תצטרכי מנות דם.
ותרגישי טוב!!!
רותי
וואו ממש נמוך אולי באמת עדיף עירוי למרות כל הקושי
וואי...איך את מתפקדת עם 6.5??? תנסי אולי להתייעץ עם תזונאית דווקא התחום הטבעי יותר,או רפואה סינית אני חושבת שאפשר לשפר את הספיגה של הברזל ע"י שילוב נכון של ת**** תרגישי טוב
וואי וואי וואי איזה המגלובין נמוך אני ב9 כל הגוף שלי קרס הפרעות קצב סחרחורות וכו'
מקווה שיספיק עירוי אחד ותחזרי לעצמך במהרה
אני יודעת שאני אהיה מעצבנת - אבל אכתוב את זה בכל אופן: ממי! את בהריון! את הולכת להביא עוד תינוקי מתוקי לעולם!
וואו... ממש נמוך... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
תרגישי טוב מאמי שלי! זה הכל לטובה סה"כ! תבקשי מראש רופא שימצא וריד - לא אחות, תתריעי מראש שיש לך בעיית ורידים.
6.5?!?!?! וואו... סורי דרלינג, עם כל התופעות לוואי המאעפנות- אין ברירה!!! אין פלא שאת מרגישה בת 700... את בטח נורא חלשה
מקווה שכת מרגישה יותר טוב היום
שרוני, ראיתי באחת מתוכניות הבריאות המלצה של רופא להעלאת ההמוגלובין והברזל - מרתיחים ארטישוקים במים, נותנים למים להתקרר ושותים אותם הוא אמר שבמים האלו יש את כל הברזל שיש בארטישוק, הוא פשוט מפריש למים מלא ברזל...
היי בנות, כן.. זה נמוך. מאד
אני ממש מבינה אותך הייתי במצב שלך בהריון של תהילה
מבינה אותך מאוד
אורטל
לא הבנתי על מה גב׳ שמש מתלוננת עד שקלטתי והייתי דייייייייייי לא נכוןןןןןןןןן!!!!! נכון שהריון זו התקופה הכי יפה?????? בעעעעעעע
אמרתי לך שהריון בגיל שלנו זה לא פיקניק.... הגוף ממש בוגד בנו... זה כל כך מזכיר לי אותי שהכל ממד לא הסתדר והלך לא טוב... מה שכן הסייבי שלך יהיה הכיייי מיוחד מכולם. את תראי מטורפת וחולה על הגדולות אבל הקטנה היא משהו שונה ומיוחד. הם יוציאם תינוקות מדהימים! תרגישי טוב. זה עירוי זוועתי עברתי את זה בעעעעעעע. ויאלה תתחילי לחיות קצת בהריון הזה... מבעס להיות ככה. אני בגלל זה לא הצלחתי להנות מההריון. מקווה שאת כן!!!
תרגישי טוב
תודה בנות