שוב גשר... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הסתבר שהתחלפה לי אורטודונטית (לפי מה שזה נראה - ליותר טובה ומנוסה), אז היום, בלי שום הכנה נפשית, היא חידשה לי את הגשר...
8 תגובות
עמוד 1
  • בובה די למה את כל כך קשה עם עצמך??
  • Goly כי אני הההאאבבבללללהההה!!!! פשוט ככה :( גם ככה קשה לי, אני רק מוסיפה לעצמי צרות , העיקר שלא יהיה משעמם בחיים!

• היי מיצ,

את כמו תמיד מקסימה :)
    הסידור הקודם של הגשר פשוט סיים את עבודתו... כבר לא הרגשתי שהוא עושה משהו, סתם מפריע בפה... השיניים זזו יפה אבל נכון למצב הנוכחי הקוביות היו במקומות לא נכונים ולא עשו כלום.
    לכן החליפו לי גם חוט וגם את הקוביות - הדביקו במקומות אחרים, שהעבודה תימשך.
    והתזמון היה דווקא הכי גרוע - זה לא היה עניין של כסף, פשוט התחלתי את התהליך כבר ואז גיליתי שאני בהריון ממש אחרי כמה ימים וחבל היה לי להפסיק את מה שכבר שילמתי עליו...

מקווה שיהיה בסדר - הרופאה הזאת דווקא לא בעניין של פוצי-מוצי כמו הקודמת, היא לעניין :) רק שצבאמת צריך להתכונן נפשית :)
    תודה על התמיכה!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה