היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי לחצים בבטן התחתונה, אם אני אתאר את זה במדוייק:יש פיפי עוצמתי אבל בעצם השלפוחית רייקה לחלוטין. זה נורא מפריע מה זה אומר? כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק [
8 תגובות
עמוד 1
לא כתבת אבל לפי השאלה אני מניחה שאת בהריון .. בתחילת ההריון יש לחצים בבטן מאוד דומים אפילו אותו דבר לפני קבלת המחזור העניין של הרצון לפיפי נראה לי בגלל שהרחם גודלת מעט וגורמת ללחץ על השלפוחית וכך גם אם אין ממש שתן את מרגישה שיש..
אז זהו שאני עדיין לא בהריון.... אולי זה מבשר שכן אולי זה רק ביוץ?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק [
אני אישית לא מכירה תופעות כאלו בביוץ ,זה יותר דומה לתופעות של הריון. אבל הכל יכול ליהות
הלוואי... [
יש את אותן תופעות כאילו את צריכה לקבל מחזור ואת לא מקבלת וגם שלפוחית מלאה
גם לי לפעמים יש כאבים בבטן בזמן ביוץ ..בעיקר בצד אחד אבל לא נתקלתי בשלפוחית רגיזה.. האם בנוסף יש לך צריבה באזור ?? אולי זו דלקת קטנה ..? אולי זה סתם.. אם זה מפריע לך לכי לרופא הכי טוב להיות רגועים.. לפעמים בזמן שאנחנו מנסות להיכנס להריון אנחנו רואות כל דבר כסימן ומתייחסות לכל דבר.. מי כמוני יודעת..חח
את מאחרת? אם כן אז תבדקי......
עדיין לא כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק [