שאלה חשובה/סקרון קטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון, יש לי בלגן טוטאלי בראש, בגלל זה אני מעלה פה כמעט כל יום כמה הודעות שבכלל לא קשורות אחת לשניה... סורי :)

איך אתן הולכות עם המכנסיים בהריון - מעלות אותן למעלה עד הציצי או מורידות לקו הביקיני?
    בעלי כל הזמן עושה לי טרור שאני שמה מכנסיים/טייצים גבוה שלא יחליקו וגם אני חושבת שזה עדיף מלחסום כלי דם של כל הבטן למטה...הוא טוען שאיך שאני הולכת זה לוחץ על הבטן...

אז מה אתן אומרות בעניין?

13 תגובות
עמוד 1
  • אני שמה גבוה, שיתמוך בבטן.
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• שמה מכנס עד הטבור בערך
    זה לוחץ קצת אני לא אשקר, גם בעלי מתעצבן עליי= במקרה שלי יש לעוברית שלי מספיק ריפוד בפנים אז אני לא דואגת

• אני דוקא שמה נמוך כי אם אני שמה גבוה זה לוחץ לי אז עדיף ככה

• אני קניתי מכנסיים עם פס של בד אלסטי שניתן להרים על כל הבטן

• איך שנוח לך!!
    ואם לא נוח לך למטה ואת מרגישה שזה מוחץ שם אז תגידי לבעלך לשים גומיה על הביצים. רק את יודעת אם זה לוחץ על הבטן
  • מיצי הרגתתתתת אותי כרגע
    איזה רעיון טוב אני גם הולכת להגיד לו את זהההה

• מיצי - את כוכבתתתת!!!!! :):):)

• נמוך.
    אבל אני לא פונקציה, עוד לא יצאה הבטן חח

• לרוב אני שמה עד למעלה (מכנסי הריון) או מכנסיים בקו ביקיני (נמוך) אך לא עד האמצע, לא יכולה, לא נוח ולא מסוגלת כרגע

• יווו מיצי שפכת אותי עכשיו

• חחחחח מיצי בכיתי בגללך עכשיו מצחוק!

• חחחחח זה תלוי בנוחות שלך!
    יש לי מיכנסי הריון עם תוספת בד שאני מרימה למעלה אבל אני שמה אותם פעם באף פעם
    רוב הזמן אני עם טייצים והם נמוכים, ככה הכי נוח לי

• שימי מה שנוח לך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה