בנות חיייבת לשאול אתכן משהו....למי שמבינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני יודעת שבהריון מגיע 40 שעות של בדיקות כביכול למי שעובדת משרה מלאה .אני עובדת 75%משרה.היום דיברתי עם מישהי מההנהלת חשבונות אצלנו שלטענתה מגיע לי רק במקרים של בדיקות דם,העמסת סוכר,ובדיקת מי שפיר אם ובמידה אצטרך.
    זה נשמע לי די תמוה ולא הגיוני מישהי יכולה לעזור לי עם זה??
    "ישועת ה' כהרף עין"
4 תגובות
עמוד 1
  • היי אני באותו המצב כמוך בדיוק.
    מנהלת חשבונות אצלנו אמרה שמגיע לי 40 שעות (אולי שכחה שאני 75%) ואני צריכה להביא לה אישור שהייתי בבדיקות, ולא משנה אילו בדיקות, כי את גם לא חייבת לספר מה את עושה בדיוק, וזה לא יורד לא מימי המחלה ולא מהחופשה.
    שלא תבלבל לך במוח - ברגע שיש לך אישור שהיית בבדיקה את מגישה אותו וסופרת שעות.
    מה שכן - אולי בגלל אחוז המשרה כבורך זה יהיה 30 שעות ולא 40, לפי אחוז משרה.

• היה נשמע לי תמוה שהיא מקציבה לי את זה רק לגבי בדיקות דם,העמסת סוכר ובדיקת מי שפיר.
    אין לי כוח להתחיל להיכנס בהם ראש בראש .
    לכל אתר שאני נכנסת רשום שזה לבדיקות אבל לא צויין לאיזה בדיקות בדיוק.השאלה אם זאת עילה מספיק טובה להקציב לי את זה רק לבדיקות הללו...
    "ישועת ה' כהרף עין"
  • לא נראה לי הגיוני . בדיקות להריון מה זה משנה לה איזה....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    אמא ואבא אוהבים אותך נורא, מתוק
    [
  • זה ממש לא משנה איזה בדיקה את עושה!!!!
    מגיע לך 40 שעות בתשלום לבדיקות הריון!

אני לא יודעת אם יש הבדל ב 100% משרה או 75% משרה
    את זה את בהחלט יכולה לברר...

לגבי הבדיקות עצמם, כל עוד זו בדיקה שקשורה להריון ואת מביאה להם אישור על כך אין שום סיבה שלא תקבלי על זה תשלום,

אני עשיתי כבר כמעט את כל הבדיקות האפשרויות מתחילת ההריון
    הבאתי אישורים ושילמו לי על כל השעות!
    ביררתי אם מדובר גם בימים (סיקים/מחלה) עקב הריון....
    אמרו לי ש40 שעות זה לבדיקות של שעות בלבד לא לימים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה