חזרתי מהרופא נשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח הרס אותי מצחוק
    איך שאני נכנסת הוא אומר "הריון?"
    דפקתי לו כזה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא - כמעט נפל מהכסא

11 תגובות
עמוד 1
  • נשמע טוב, בהצלחה!
  • חחחחחחחח...

יאללה בהצלחה ואולי זה יחזיר את החשק

• בהצלחה!!!

• אני השתמשתי במדבקות תקופה וממש לא אהבתי במיוחד בקיץ
    זה בעייתי עם הבגד ים כי את צריכה לשים את המדבקות או בחלק האחורי של הכתפיים או בטוסיק
    זה נדבק לעור כמו בדבק מגע
    ושמורידים נשאר דבק על העור
    זה מגרד שחם
    בקיצור אני לא ממליצה
    היתרון היחיד של זה שאין תופעות כמו גלולות של בחילות וכו׳
    אם את בקטע לנסות משו חדש הייתי הולכצ על הטבעת

• מאמי אם לא תקבלי מחזור את תהיי נפוחה עצבנית לא תשני טוב..קיצור אני לא ממליצה...

מחזור מנקה, וזאת פעולה מאד טובה לגוף האישה... הכמה ימי מחזור הלא כיפיים האלה גורמים לשחרור הורמונים למוח והוא למערכות הגוף ואז הגוף מחדש את עצמו ומכין את עצמו להריון. אם אין הריון = אין את פעולת החידוש= הגוף עייף וללא אנרגיות,גלי חום ובכללי לא כיף...

חברה שלי לקחה את המדבקות האלה

• מאמי אין לי מושג לגבי המדבקות.. לא ניסיתי מעולם.
    תמיד השתמשתי בגלולות שהתאימו לי

• אני עם מדבקות עכשיו זה אחלה

• אוקיי תקשיבי, אני עם טבעת נובה רינג, אני ממש מרוצה ממנה וממליצה עליה, מחליפים אותה לבד כל 3 שבועות וזה ממש נוח למעופפות כמוני, שאם הייתי צריכה לקחת גלוגול הייתי בהריון באופן קבוע....
    לגבי האי קבלת מחזור- החודש הזה שכחתי להוציא את הטבעת וזכרתי שכשהייתי אצל רופא נשים הוא אמר שאפשר להשאיר את הטבעת 4 חודשים ולא לקבל מחזור וזה מה שעשיתי החודש הזה. טוב, את לא מבינה איך אני סובלת, כואבת לי הבטן בטירוף כבר שבוע, אני נופחה כמו בלון הליום, אני מרגישה מגעיל כל הזמן- ולא אני לא בהריון, בקיצור, אני מעדיפה לקבל מחזור סדיר פעם בחודש למשך 3 ימים ולא להרגיש כל כך מגעיל במשך שבוע וחצי בחודש.......
  • מדבקות זה מעולה!!
    גם אחותי השתמשה בזה תקופה.. זה הכי נוח מאמי!
    אני שמחה שמצאת פתרון :)

אולי תעזרי לי עם עצות יצירתיות איך לשכנע את הרופא שלי שאני רוצה התקן??הוא לא מאשר לי..חחח

• צודקות אני לא אמשוך 9 שבועות זה באמת לא בריא לגוף. מה שכן אני אמשוך 4 בגלל הטיסה לחול חחחחח
    דניאל אל תצחקי אבל אני נרתעת מלשים טמפון אז אין מצב שאני אסתדר עם נובה רינג

בכלאופן אני אנסה ומקסימום לא ילך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה